• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Regenboogkwarts

Regenboogkwarts, of 'Regenboog Kristal', is een kwartsvariëteit die bekend staat om zijn regenboogachtige reflecties. Het is een kristal dat voornamelijk wordt gebruikt voor decoratieve en spirituele doeleinden.

Regenboogkwarts heeft een transparante tot doorschijnende uitstraling met opvallende regenboogachtige reflecties. De Regenboogkwarts wordt ook wel 'Crackle Quartz' genoemd, omdat het dus eigenlijk letterlijk gekrakte kwarts is. De Regenboogkwarts kan bijvoorbeeld ontstaan doordat de kwarts snel van temperatuur veranderd. Dit kan natuurlijk voorkomen, maar wordt in grote mate vaak door de mens gedaan.

De spirituele werking van Regenboogkwarts...

Regenboogkwarts helpt bij het in balans brengen en harmoniseren van de energie in het lichaam. Het brengt de chakra's in evenwicht en bevordert de stroom van energie door het lichaam.

Deze steen bevordert spirituele groei en versterkt de intuïtie. Het helpt bij het openen van het derde oog en het vergemakkelijken van diepere spirituele verbindingen.

Daarnaast creëert hij harmonie en balans in verschillende aspecten van het leven. Het helpt bij het integreren van verschillende energieën en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en evenwicht.

De mentale werking van Regenboogkwarts...

Regenboogkwarts bevordert emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het wordt ook gebruikt om trauma's te verwerken, emotionele blokkades op te heffen en een gevoel van innerlijke rust en balans te creëren.

De steen brengt positieve energie en vreugde met zich mee. Het bevordert een optimistische mindset, het verlicht negatieve gedachten en het trekt positieve ervaringen aan. Het kan helpen bij het loslaten van zelfkritiek, het vergroten van optimisme en het bevorderen van een gezonde zelfliefde.

Sommige mensen ervaren dat Regenboogkwarts de creativiteit en inspiratie stimuleert. Het helpt bij het ontdekken van nieuwe ideeën, het vergroten van artistieke expressie en het bevorderen van een stroom van creatieve energie.

Daarnaast vermindert hij stress en angstgevoelens. Het draagt bij aan een gevoel van innerlijke vrede, kalmte en ontspanning.

Regenboogkwarts wordt ook gebruikt om de communicatievaardigheden en zelfexpressie te bevorderen. Het helpt bij het uiten van gedachten en emoties op een duidelijke en assertieve manier, en het versterken van de communicatie met anderen.

Ook bevordert hij geestelijke helderheid en focus. He biedt ondersteuning bij het verhelderen van gedachten, het verbeteren van concentratie en het stimuleren van helder denken.

De lichamelijke werking van Regenboogkwarts...

Regenboogkwarts wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn in het lichaam. Het helpt bij het verminderen van spanning, stress en vermoeidheid, en het bevorderen van een gevoel van vitaliteit.

Sommige mensen ervaren dat regenboogkwarts helpt bij het verlichten van fysieke pijnen en kwalen. Het wordt gebruikt voor het verminderen van hoofdpijn, spierpijn, en andere lichamelijke ongemakken.

Daarnaast biedt het ondersteuning aan het immuunsysteem en bevordert het de algehele vitaliteit. Het versterkt de weerstand tegen ziekten en het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Ook wordt het gebruikt om de bloedsomloop en spijsvertering te bevorderen. Het verbetert de bloedstroom en het bevordert een gezonde spijsvertering.

Regenboogkwarts brengt de energie van je lichaam terug in balans, waardoor het goed werkt tegen vermoeidheid. Het kan de doorstroming van energie bevorderen en eventuele blokkades opheffen.

Reinigen en opladen...

Regenboogkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023