• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Regenboog Jaspis

Regenboog Jaspis, ook bekend als Regenboogsteen, is een bijzondere variant van Calciet. Eigenlijk bevat de steen officieel geen Jaspis. Het is een naam voor een rood-wit gebande Calciet.

Het is een veelkleurige steen met verschillende aardetinten, variërend van rood, bruin, geel, groen tot soms blauw of grijs. Deze kleuren hebben de steen ook zijn naam gegeven. Het heeft vaak een gladde en gepolijste afwerking, waardoor de kleuren goed tot hun recht komen.

Hij wordt gevonden in onder andere Madagaskar, Brazilië, Zuid-Afrika en India.

De spirituele werking van Regenboog Jaspis...

Regenboog Jaspis wordt gezien als een steen die helpt bij het in balans brengen en harmoniseren van de energie in het lichaam. Het brengt de chakra's in evenwicht en bevordert de stroom van energie door het lichaam.

Ook wordt hij ingezet om de verbinding met hogere spirituele dimensies te vergemakkelijken. Het helpt bij het openen van het derde oog en het bevorderen van intuïtie, helderziendheid en spiritueel bewustzijn.

Regenboogjaspis heeft beschermende en aardende eigenschappen. Het weert negatieve energieën af en creëert een beschermend schild om je heen. Daarnaast kan het je helpen om stevig gegrond te blijven, zelfs tijdens spirituele oefeningen of meditatie.

De mentale werking van Regenboog Jaspis...

Regenboog Jaspis bevordert emotionele stabiliteit en evenwicht. Het vermindert stress, angst en negatieve emoties, waardoor je je rustiger en meer gegrond kunt voelen. Ook helpt hij bij het helen van emotionele wonden en trauma's, waardoor je meer evenwicht en rust kan ervaren.

Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het bevorderen van zelfacceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen. Het helpt bij het loslaten van zelftwijfel en het cultiveren van een positieve en liefdevolle relatie met jezelf.

Ook helpt hij je positiever in het leven te staan. Het helpt bij het verminderen van negatieve gedachten, het bevorderen van optimisme en het versterken van het zelfvertrouwen. Hierdoor kan het bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn en positieve gemoedstoestand.

Sommige mensen ervaren dat Regenboog Jaspis de creativiteit en intuïtie versterkt. Het stimuleert inspiratie, het vergroot het vertrouwen in je intuïtie en het bevordert een stroom van creatieve energie.

De lichamelijke werking van Regenboog Jaspis...

Regenboog Jaspis wordt gezien als een steen die de vitaliteit en energie in het lichaam versterkt. Het vermindert vermoeidheid en het bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

Hij ondersteunt ook het immuunsysteem, waardoor de algehele gezondheid wordt bevordert. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het versterkt het afweersysteem.

Sommige mensen ervaren dat Regenboog Jaspis helpt bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering en stofwisseling. Het biedt ondersteuning bij het verbeteren van de opname van voedingsstoffen en het bevorderen van een gezonde darmwerking.

Hij wordt ook gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Het verlicht algemene pijntjes en kwalen in het lichaam.

Reinigen en opladen...

Regenboog Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023