• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Regenboog Fluoriet

Zoals de naam al doet vermoeden, vertoont regenboogfluoriet een reeks kleuren, vaak inclusief paarse, blauwe, groene, gele en soms zelfs roze of heldere delen binnen hetzelfde kristal. Deze kleuren vormen vaak banden of patronen.

Het regenboogeffect in fluoriet wordt doorgaans veroorzaakt door verschillende minerale onzuiverheden of omgevingsomstandigheden die aanwezig zijn tijdens de vorming ervan. Elke kleurband komt overeen met verschillende sporenelementen of variaties in de omgeving tijdens de kristalgroei.

De werking van Fluoriet...

Fluoriet brengt je energie terug in balans. Hij werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen, waardoor je chakra's worden geopend en je energie terug in balans komt. Ook biedt het bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld computers of telefoons. Fluoriet stimuleert groei op allerlei vlakken. Daarnaast biedt het een gevoel van bescherming, waardoor angsten en onzekerheden aangepakt kunnen worden. Het geeft inzicht in oude patronen en helpt je deze te doorbreken. De steen zorgt er ook voor dat je onderdrukte gevoelens loskomen. Het is daarnaast zeer effectief bij studeren of werken, omdat het een positieve werking heeft op je brein. Hierdoor kun je je beter concentreren, gestructureerd werken, en helpt het je informatie op te slaan. Fluoriet staat erom bekend goed te werken tegen klachten bij je keel, schouders en hart. Ook werkt de steen verzachtend bij infecties en is het goed voor je tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Daarnaast is het zeer effectief voor mensen die last hebben van artritis en reuma. Voor fysieke klachten wordt er van deze steen vaak een elixer gemaakt.

De Regenboog fluoriet heeft naast de algemene werking van Fluoriet nog een sterkere werking op een aantal andere vlakken, zoals je hieronder kunt lezen...

De werking van Regenboog Fluoriet...

Regenboogfluoriet combineert de eigenschappen van alle kleuren die erin aanwezig zijn. Er wordt aangenomen dat het de algehele energiebalans verbetert, chakra's op één lijn brengt en spirituele groei en harmonie bevordert. Het wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn vermogen om de aura te reinigen en te zuiveren, waardoor helderheid van geest en emotioneel evenwicht ontstaat. Regenboogfluoriet wordt geassocieerd met verschillende helende eigenschappen, waaronder mentale helderheid, emotionele stabiliteit en fysiek welzijn. Het wordt vaak gebruikt bij kristalgenezing om stress, angst en negatieve energie te verlichten, en om de concentratie en het besluitvormingsvermogen te verbeteren. Elke kleur in regenboogfluoriet komt overeen met een specifiek chakra, waardoor het het hele energiesysteem effectief kan reinigen en in balans brengen. Het is vooral gunstig voor het activeren van de hogere chakra's, zoals het derde oog en de kruinchakra, waardoor spiritueel bewustzijn en intuïtie worden vergemakkelijkt.

Reinigen en opladen...

Regenboog Fluoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023