• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Quantum Quattro

Quantum Quattro is een vrij recent ontdekte edelsteen die bekend staat om zijn unieke combinatie van mineralen. Het is een complex gesteente dat wordt gevonden in Namibië, in het zuidwesten van Afrika. Quantum Quattro werd voor het eerst ontdekt in de jaren 1990 en heeft sindsdien aan populariteit gewonnen onder verzamelaars en liefhebbers van edelstenen.

Quantum Quattro is samengesteld uit vier verschillende mineralen: Shattuckiet, Malachiet, (rook)kwarts en Chrysocolla. Ook kan er Dioptaas voorkomen in de steen, dit is echter nog vrijwel niet gevonden. Elk mineraal draagt bij aan de kenmerkende eigenschappen en kleuren van de steen. Shattuckiet en Dioptaas geven de steen zijn blauwgroene tinten, Malachiet voegt groene strepen en patronen toe, en Chrysocolla draagt bij aan de blauwgroene kleur en textuur.

De steen staat bekend om zijn levendige kleurencombinaties, variërend van blauwgroen tot donkergroen, met strepen en patronen die een diepte en textuur aan de steen geven. De combinatie van mineralen in Quantum Quattro maakt het een opvallende en visueel aantrekkelijke edelsteen.

De spirituele werking van Quantum Quatrro...

Quantum Quattro wordt beschouwd als een steen van transformatie en spirituele groei. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen, zodat spirituele groei en bewustzijn kunnen plaatsvinden.

De steen wordt geassocieerd met het versterken van intuïtie en het ontwikkelen van helderziendheid. Het helpt om contact te maken met hogere spirituele energieën en de innerlijke wijsheid te vergroten.

De mentale werking van Quantum Quattro...

Quantum Quattro helpt bij het helen van emotionele wonden en het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het helpt daarnaast bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van innerlijke rust.

De lichamelijke werking van Quantum Quattro...

Quantum Quattro bevordert algemene gezondheid en welzijn door het stimuleren van het immuunsysteem en het in evenwicht brengen van de energie in het lichaam.

De steen ontgiftt het lichaam, met name de lever en de nieren. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen en het stimuleren van een gezonde stroming van energie door het lichaam.

Daarnaast verlicht het fysieke klachten, zoals hoofdpijn, gewrichtspijn en spijsverteringsproblemen.

Reinigen en opladen...

Quantum Quattro kan beter niet worden gereinigd door middel van water of zonlicht. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023