• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Pyriet

Pyriet is een populaire en interessante edelsteen die ook wel bekend staat als "fool's gold" vanwege zijn gelijkenis met goud. Hij heeft namelijk metallic glans en een heldere, gouden tot bronsgele kleur. Het vormt vaak kubusvormige kristallen, maar kan ook voorkomen in de vorm van klompjes, aderen of in brokken.

Het is een mineraal dat bestaat uit ijzer en zwavel. Het is een sulfide-mineraal.

Pyriet wordt wereldwijd gevonden, met grote deposito's in landen als Spanje, Peru, Rusland, de Verenigde Staten en China.

De spirituele werking van Pyriet...

Pyriet versterkt energie en vitaliteit. Het helpt bij het verhogen van het energieniveau en het bevorderen van een gevoel van kracht en motivatie.

Het wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen en wilskracht te versterken. Het stimuleert een positieve mindset, het overwinnen van angsten en het bevordert zelfstandigheid.

De mentale werking van Pyriet...

Pyriet bevordert positieve gedachten en optimisme. Het vermindert negatieve emoties zoals angst, depressie en zelftwijfel, en het bevordert een gevoel van welzijn en geluk.

Het is een beschermende steen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het helpt bij het afweren van negativiteit en het behouden van energetisch evenwicht.

De lichamelijke werking van Pyriet...

Pyriet versterkt het immuunsysteem en het bevordert een goede gezondheid. Het stimuleert het afweersysteem van het lichaam en het bevordert hierdoor een sneller herstel na bijvoorbeeld ziekte of operaties.

Het wordt ook gebruikt om je energetische balans in het lichaam te herstellen. Het helpt bij het harmoniseren van de energiestromen en het verbeteren van de algehele vitaliteit.

Reinigen en opladen...

Pyriet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023