• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Pyriet

Pyriet op argilliet verwijst naar de aanwezigheid van het mineraal pyriet (ook bekend als ijzerpyriet of fool's gold) in argilliet, een sedimentair gesteente. Pyriet is een veelvoorkomend mineraal dat vaak wordt geassocieerd met sulfide-ertsen en kan in verschillende geologische omgevingen voorkomen.

De aanwezigheid van pyriet in argilliet kan interessant zijn vanuit geologisch oogpunt, omdat het de omgeving en de geologische geschiedenis van het gesteente kan onthullen. Pyrietvorming kan het resultaat zijn van chemische reacties en omstandigheden die hebben plaatsgevonden in het verleden van het gesteente, zoals de aanwezigheid van bepaalde chemicaliën en temperatuurveranderingen.

De werking van Pyriet...

Pyriet wordt vaak geassocieerd met het vergroten van vitaliteit en fysieke energie. Sommige mensen dragen het als een amulet om vermoeidheid te verminderen en vitaliteit te bevorderen. Pyriet staat bekend als "Fool's Gold" vanwege de gelijkenis met goud. Het wordt soms geassocieerd met welvaart en het aantrekken van financieel succes. Pyriet wordt gezien als een steen die zelfvertrouwen kan vergroten en zelfkritiek kan verminderen. Ze kan helpen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. In sommige culturen wordt pyriet gezien als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren. Ze wordt gedragen of bij de ingang van een huis geplaatst om bescherming te bieden. Pyriet wordt soms gebruikt om creativiteit en mentale helderheid te stimuleren, wat handig kan zijn voor kunstenaars en schrijvers. Het wordt vaak geassocieerd met de zonnevlecht-chakra en wordt verondersteld de innerlijke kracht en wilskracht te versterken.

Reinigen en opladen...

Pyriet op Argilliet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023