• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Purpuriet

Purpuriet is een zeldzame edelsteen die bekend staat om zijn opvallende paarse kleur, die kan variëren in tint, van lichtpaars tot diep violet. Het heeft meestal een matte tot zijdeachtige glans. De steen kan voorkomen als kleine kristallen of in massieve vormen.

Het is een mangaan-ijzerfosfaatmineraal. Het paarse pigment in purpuriet wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van mangaan.

Purpuriet wordt gevonden op enkele locaties over de hele wereld, waaronder Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Namibië en de Verenigde Staten.

De spirituele werking van Purpuriet...

Purpuriet wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het openen van het derde oog en het versterken van intuïtie en helderziendheid.

Deze steen wordt gezien als een krachtige metgezel tijdens transformatieprocessen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen en negatieve energieën, en bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling.

De mentale werking van Purpuriet...

Purpuriet versterkt een gevoel van innerlijke kracht en moed. Het biedt ondersteuning bij het overwinnen van angsten en het bevorderen van zelfvertrouwen en assertiviteit.

Deze steen bevordert daarnaast emotionele balans en stabiliteit. Het vermindert stress, spanning en angst, en het bevordert een gevoel van rust en kalmte.

De lichamelijke werking van Purpuriet...

Purpuriet wordt gebruikt om het energetische systeem in balans te brengen. Het helpt bij het harmoniseren van de energiestromen in het lichaam en het bevorderen van algemene vitaliteit en welzijn.

Deze steen wordt geassocieerd met reinigende en ontgiftende eigenschappen. Het biedt ondersteuning bij het verwijderen van toxines en negatieve energieën uit het lichaam.

Reinigen en opladen...

Purpuriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023