• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Polychroom Jaspis

Polychroom Jaspis, ook bekend als Multi-kleur Jaspis, is een variëteit van jaspis met levendige en gevarieerde kleuren, waaronder rood, bruin, geel, groen en soms blauw. Deze kleuren kunnen voorkomen in verschillende patronen, vlekken en strepen, waardoor elke steen uniek is.

Het is een vorm van microkristallijne kwarts, een silicaatmineraal. Het bevat verschillende mineralen, zoals kwarts, ijzer en andere sporenelementen, die verantwoordelijk zijn voor de kleurvariaties en patronen.

Polychroom Jaspis wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten, Mexico, Australië, Brazilië, Madagaskar en andere landen.

De spirituele werking van Polychroom Jaspis...

Polychroom Jaspis is een aardende steen die helpt bij het versterken van de verbinding met de aarde en het bevorderen van stabiliteit en balans in spiritueel werk.

Deze Jaspisvariant wordt gezien als een beschermende steen die helpt bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een energetisch schild om je heen.

De mentale werking van Polychroom Jaspis...

Polychroom Jaspis bevordert emotionele stabiliteit en evenwicht. Het helpt bij het kalmeren van emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van rust en kalmte.

Hij stimuleert een gevoel van vreugde en positiviteit. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een optimistische kijk op het leven.

De lichamelijke werking van Polychroom Jaspis...

Polychroom stimuleert vitaliteit en energie. Het helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het bevorderen van een gezonde energiebalans.

Deze steen wordt ook gebruikt om je fysieke kracht en uithoudingsvermogen te versterken. Het ondersteunt het lichaam tijdens periodes van ziekte of herstel.

Reinigen en opladen...

Polychroom Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023