• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Pluim Agaat

De Pluim Agaat heeft zijn naam te danken aan de patronen die gevormd zijn in de silicaten. Deze vergroeiingen lijken op veren, bloemen of pluimen. Het heeft wat weg van Dendriet Agaat. Afhankelijk van de aanwezige stoffen in het vloeistof en omgevingsfactoren tijdens het vormen kan de pluim agaat in allerlei kleuren voorkomen. De pluim agaat wordt op veel plekken gevonden. De witte variant wordt veelal in Indonesië gevonden.

De werking van Pluim Agaat...

Pluim agaat heeft een harmoniserende en stabiliserende werking. Het kan je net dat stukje balans geven wat je innerlijk misschien mist. De agaat is sowieso een hele verzachtende steen die ook veelal aan kinderen wordt gegeven. Het heeft een veilige energie die je een gevoel van waarborging kan laten voelen. De agaat kan gezien worden als een soort schild om je heen. Omdat deze steen dus ook geschikt is voor kinderen, wordt deze ook veel gedragen tijdens de zwangerschap, om zowel moeder als kind te beschermen.

De witte pluim agaat staat in contact met het engelenrijk. Hij bevordert innerlijke rust en kalmte. Witte pluimagaat stimuleert spirituele en geestelijke groei.

Reinigen en opladen...

Agaat kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023