• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Picasso Jaspis

Picasso Jaspis, ook bekend als Picasso Stone of Picasso Marble, is een fascinerende variëteit van jaspis met unieke patronen en kleuren.

Het heeft een mix van aardse kleuren, waaronder crème, bruin, zwart en soms groen. Het staat bekend om zijn opvallende patronen, die lijken op abstracte schilderijen, waardoor het de naam "Picasso" heeft gekregen.

De steen is een vorm van microkristallijne kwarts, een silicaatmineraal. Het bevat verschillende mineralen, waaronder kwarts, calciet, chloriet en andere sporenelementen, die verantwoordelijk zijn voor de kleurvariaties en patronen.

Picasso Jaspis wordt voornamelijk gevonden in de Verenigde Staten, met name in de staat Utah. Andere vindplaatsen zijn onder andere Mexico, Canada en Australië.

De spirituele werking van Picasso Jaspis...

Picasso Jaspis bevordert creativiteit en expressie. Het stimuleert artistieke energie en het bevordert inspiratie voor kunstenaars en creatieve individuen.

Deze Jaspisvariant bezit aardende energie, waardoor het helpt bij het verbinden met de fysieke wereld en het bevorderen van stabiliteit en evenwicht.

Hij wordt ook gebruikt om innerlijke rust en kalmte te bevorderen, waardoor het helpt bij meditatie en spirituele groei.

De mentale werking van Picasso Jaspis...

Picasso Jaspis bevordert emotionele stabiliteit en evenwicht. Het vermindert stress, angst en negatieve emoties.

Deze steen stimuleert zelfexpressie en het uiten van gevoelens op een gezonde en authentieke manier. Het kan ook helpen bij het overwinnen van blokkades die creatieve expressie in de weg staan.

De lichamelijke werking van Picasso Jaspis...

Picasso Jaspis stimuleert vitaliteit en energie. Het vermindert vermoeidheid en het bevordert een gezond energieniveau.

Deze steen bevordert fysieke balans en stabiliteit. Het helpt bij het verlichten van fysieke spanning en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Picasso Jaspis ondersteunt een gezonde spijsvertering en het bevordert een goede opname van voedingsstoffen.

Reinigen en opladen...

Picasso Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023