• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Petroleum kwarts

Petroleum kwarts is letterlijk kwarts, waarin holtes zitten gevuld met petroleum (aardolie). Deze stenen lichten daarom ook op onder UV. Ze zijn gevonden in Kharan, Balochistan, Pakistan. Maar op andere plekken zijn ook varianten ontdekt.

De kristallen zijn dubbeleinders, dit maakt ze een unieke kruising tussen de Herkimer Diamant en de Elestiaal Kwarts (of Vensterkwarts).

De werking van Petroleum kwarts...

Petroleum kwarts staat voor passie. Ze zijn een prachtige ondersteuning bij het manifesteren omdat ze centraal staan voor wilskracht. Vanwege de olie in de holtes van de steen. Staat het kristal ook symbool voor nieuwe energie. Ze kan je ondersteunen bij het terugvinden van motivatie en je helpen beter vooruit te branden. Vanwege deze nieuwe energie, is ze ook fijn bij het herstellen en vernieuwen van de energie van de aura en de chakra's.

Ze staat voor de verbinding met Moeder Aarde. Ze is vanwege haar kracht in licht, ook een fijne ondersteuning bij depressies. Ze brengt je terug in balans met de ziel en kan je helpen herinneren aan de lichtpuntjes in het leven.

Reinigen en opladen...

Petroleum kwarts kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023