• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Perzik Maansteen

Perzikmaansteen, of Maansteen Peach, is een variant van maansteen die bekend staat om zijn zachte, warme kleur die doet denken aan de kleur van perziken. De kleur varieert van lichtroze tot perzik, soms met een vleugje oranje of crème.

Net als andere vormen van maansteen heeft perzikmaansteen een parelmoerachtige glans die bekend staat als adularescentie. Deze glans geeft de steen een uniek uiterlijk, vooral wanneer het licht erop valt. Perzikmaansteen is minder voorkomend dan klassieke witte maansteen.

De werking van Perzik Maansteen...

Perzikmaansteen wordt gezien als een steen van liefde en emotionele harmonie. Het kan helpen bij het bevorderen van vrede, begrip en compassie in relaties. Het wordt ook geassocieerd met vruchtbaarheid en wordt soms gedragen door vrouwen die proberen zwanger te worden of tijdens de zwangerschap als bescherming en ondersteuning.

Perzikmaansteen wordt verondersteld creativiteit en inspiratie te bevorderen. Het kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het vinden van artistieke expressie. Deze steen wordt ook geassocieerd met zelfliefde, zelfacceptatie en vertrouwen. Het kan helpen om negatieve zelfpraat te verminderen en innerlijke kracht te bevorderen. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie om een gevoel van kalmte en emotionele balans te bevorderen.

Reinigen en opladen...

Maansteen kan op allerlei manieren gereinigd worden. Let wel op met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Door deze een nachtje in het maanlicht te leggen kan de Maansteen nog een fijne boost krijgen!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023