• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Persoonlijk, Kwaliteit, Uniek en voor iedereen

Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door het mooie wat de aarde ons geeft en verzamel ik edelstenen en mineralen. Sinds enkele jaren ben ik mezelf spiritueel aan het ontwikkelen en ervaar ik niet alleen de schoonheid van de edelstenen en mineralen, maar ook de werking ervan. Met deze edelstenen, mineralen en spirituele producten wil ik jullie adviseren, verblijden en de bijzonder mooie ervaringen meegeven.

Yara's staat voor eerlijke producten met een zuivere werking. Alle producten worden getest en zorgvuldig met de hand geselecteerd. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit waar we voor staan. Uniek, puur en voor iedereen!

Zijn er persoonlijke vragen en/of wil je advies, dan is dit mogelijk. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat bij je past. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice. We maken dan vrijblijvend een afspraak en onderzoeken samen de mogelijkheden. Je kunt ook via onderstaande link het contactformulier invullen.

Je bent ook van harte welkom in onze winkel. Van dinsdag tot en met zaterdag staan wij voor je klaar. Onze winkel bevindt zich aan de Korvelseweg 208 in Tilburg.

Bij Yara´s ontvang je een persoonlijke reading op de aankoop van stenen/spirituele producten. Dit is een korte begeleiding. Wanneer je een langere begeleiding wil, dan is een uitgebreide reading mogelijk. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of neem contact op met de klantenservice.

Persoonlijke reading

Bij Yara's is het mogelijk om in de winkel een persoonlijke en korte reading te krijgen op je aankoop. We bieden ook een uitgebreide reading aan. Hiervoor werken we samen met Praktijk Eefje Dusée. Deze reading wordt schriftelijk voor je verzorgd.

Heb je interesse in een uitgebreide reading? Stuur dan een recente foto van jezelf, met je naam, achternaam en geboortedatum. De kosten voor een persoonlijke reading bedragen €45,00.

Contactformulier