• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Pegmatiet met Roze Toermalijn en Lepidoliet

Pegmatiet is een stollingsgesteente dat wordt gekenmerkt door zijn grove korrelgrootte. Het ontstaat wanneer magma langzaam afkoelt en kristallen de kans krijgen om te groeien tot een grote omvang. Dit proces kan optreden in de diepere delen van de aardkorst, waar de koelingssnelheid langzamer is dan bij snelle vulkanische uitbarstingen.

Roze toermalijn, ook wel bekend als roze Elbaiet, is een variëteit van het mineraal Toermalijn. Roze toermalijn kan variëren in kleur van bleekroze tot intens roze en kan soms zelfs een paarse tint hebben.

Lepidoliet is een mineraal dat behoort tot de groep van de mica's en kan verschillende kleuren hebben, waaronder roze, paars, grijs en wit. Het mineraal staat bekend om zijn schilferige structuur en wordt soms gebruikt als een bron van lithium, dat wordt gebruikt in batterijen en medicijnen.

In Pegmatieten kunnen roze toermalijn en lepidoliet soms samen voorkomen. Deze combinatie van mineralen wordt gewaardeerd door verzamelaars en edelsteenhobbyisten vanwege de unieke esthetiek. De precieze samenstelling van een Pegmatiet kan variëren afhankelijk van de geologische omstandigheden en de chemische elementen die aanwezig zijn in het oorspronkelijke magma.

De spirituele werking van Pegmatiet met Roze Toermalijn en Lepidoliet...

Deze steen heeft een sterke energetische vibratie. Het versterkt en verhoogd je spirituele energie, waardoor je een diepere verbinding met het universum kan ervaren. Ook staat hij voor spirituele groei en het bevorderen van je intuïtie. Het versterkt het spirituele bewustzijn, het vergroot de intuïtieve vermogens en het verbind met hogere spirituele dimensies.

Het wordt ook gebruikt als een beschermende steen. Het creëert een energetische barrière en zuivert het auraveld van ongewenste invloeden, zoals negatieve energieën, elektromagnetische straling en psychische aanvallen. Het bevordert een gevoel van veiligheid.

Het is een steen van spirituele groei en transformatie. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die ons belemmeren, en het stimuleren van persoonlijke groei en evolutie.

Daarnaast staat deze steen voor liefde, mededogen en emotioneel evenwicht. Het opent en zuivert de hartchakra, waardoor liefdevolle energie kan stromen en emotionele heling mogelijk wordt. Hij bevordert harmonie in relaties, zowel romantisch als vriendschappelijk. Het helpt om blokkades in communicatie en emotionele expressie op te heffen, waardoor een diepere verbinding en begrip tussen mensen mogelijk wordt. En biedt ondersteuning bij het cultiveren van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg. Het helpt bij het loslaten negatieve overtuigingen, het zelfvertrouwen en innerlijke vrede te vergroten.

Als laatste bevordert hij innerlijke rust, kalmte en ontspanning. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en spanning, en het creëren van een gevoel van harmonie en balans.

De mentale werking van Pegmatiet met Roze Toermalijn en Lepidoliet...

Pegmatiet, Roze Toermalijn en Lepidoliet bevorderen emotionele heling. Ze helpen bij het loslaten van negatieve emoties, trauma's en blokkades die de emotionele gezondheid belemmeren. Het kan een ondersteunende en kalmerende energie bieden, waardoor je in staat bent om in contact te komen met en te werken aan je emotionele welzijn.

Ook bevorderen ze emotionele balans en stabiliteit. Het helpt bij het reguleren van stemmingswisselingen en het creëren van een gevoel van innerlijke harmonie. Het kan ook ondersteuning bieden bij het vinden van een gezonde emotionele expressie en het omgaan met uitdagingen op emotioneel vlak.

Ze worden gebruikt bij het bevorderen van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg. Het helpt bij het loslaten van zelfkritiek, het vergroten van zelfvertrouwen en het cultiveren van een positieve relatie met jezelf. Het biedt ook ondersteuning bij het vinden van innerlijke rust en het omarmen van je eigen unieke kwaliteiten en waarden.

Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het cultiveren van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg. Het kan helpen om negatieve zelfbeeld en zelfkritiek los te laten en een gevoel van zelfvertrouwen te bevorderen. Het biedt ook ondersteuning bij het vinden van innerlijke rust en het omarmen van je eigen unieke kwaliteiten en waarden. Ze herinneren je aan het belang van het zorgen voor jezelf en het prioriteren van je eigen welzijn.

Ook vermindert hij stress en angst. Het heeft een kalmerend effect op de geest en het zenuwstelsel, waardoor je je meer ontspannen en gebalanceerd kunt voelen in stressvolle situaties.

Als laatste staat het bekend als een steen van liefde en compassie. Het helpt bij het openen en helen van het hartchakra, waardoor je een dieper gevoel van liefde, mededogen en empathie kunt ervaren. Het kan helpen om liefdevolle relaties met anderen op te bouwen en emotionele verbindingen te versterken.

De lichamelijke werking van Pegmatiet met Roze Toermalijn en Lepidoliet...

Pegmatiet heeft een positieve werking op de energie in het lichaam, verhogen van vitaliteit, het kalmeren van het zenuwstelsel, ontspanning, verminderen van angst, stress en nervositeit en hormonale disbalans/hormonale klachten.

Roze Toermalijn heeft daarnaast een positieve werking op je hart- en bloedsomloop, reguleren van de hartslag, hormonale disbalans/hormonale klachten en huidproblemen, zoals acne of eczeem.

Lepidoliet wordt gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen en slaapproblemen te verminderen. Daarnaast helpt het ook bij het verminderen van fysieke spanning en het bevorderen van ontspanning. Vanwege de aanwezigheid van lithium in Lepidoliet wordt het ook gebruikt als bescherming tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling.

Reinigen en opladen...

Pegmatiet met Roze Toermalijn en Lepidoliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023