• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Parelmoer

Parelmoer, ook wel bekend als moeder van parel, is een organisch materiaal dat wordt gevonden in de schelpen van bepaalde weekdieren, zoals oesters en schelpdieren. Het is een iriserend materiaal, wat betekent dat het een kleurrijk schijnsel vertoont wanneer het licht erop valt. Parelmoer heeft van oudsher een grote waarde en wordt gebruikt voor het maken van sieraden, decoratieve objecten en inlegwerk.

Het kan verschillende kleuren hebben, zoals wit, crème, roze, zilver, blauw en groen. De kleur varieert afhankelijk van het soort weekdier en de omgevingsfactoren. Het heeft een natuurlijke glans die wordt veroorzaakt door de reflectie en breking van licht op de dunne laagjes calciumcarbonaat die zich in de schelp bevinden.

Parelmoer is relatief kwetsbaar. Dit betekent dat het gevoelig is voor krassen en beschadigingen. Het vereist daarom speciale zorg om zijn glans en schoonheid te behouden. Het moet worden beschermd tegen chemicaliën, parfum, hitte en langdurige blootstelling aan direct zonlicht.

Dit materiaal wordt over de hele wereld gevonden, met belangrijke bronnen in landen zoals Australië, China, de Filipijnen, India en Tahiti.

De spirituele werking van Parelmoer...

Parelmoer is een zuiverend en reinigend materiaal dat negatieve energieën afweert. Het creëert een spiritueel schild om je heen en beschermt je aura.

Het dragen of gebruiken van parelmoer bevordert spirituele groei en een diepere verbinding met het universum.

Parelmoer wordt geassocieerd met het versterken van intuïtie en het vergroten van wijsheid. Het helpt om in contact te komen met je innerlijke stem en hogere begeleiding.

De mentale werking van Parelmoer...

Parelmoer heeft een kalmerende en harmoniserende werking op emoties. Het vermindert stress, angst en negatieve emoties, en het bevordert een gevoel van vrede en balans.

Daarnaast wordt het geassocieerd met zuiverheid en helpt het bij het loslaten van emotionele bagage en het creëren van ruimte voor emotionele groei en genezing.

Het dragen of gebruiken van parelmoer bevordert liefde en mededogen, zowel voor jezelf als voor anderen. Het stimuleert compassie en het koestert liefdevolle relaties.

De lichamelijke werking van Parelmoer...

Parelmoer versterkt het immuunsysteem en het bevordert een algemene gezondheid.

Daarnaast heeft het een genezende werking op fysiek niveau, vooral op het gebied van huidaandoeningen, wondgenezing en celregeneratie.

Ook vermindert het stressgerelateerde symptomen, zoals hoofdpijn, spanning en slapeloosheid.

Reinigen en opladen...

Parelmoer is erg kwetsbaar en kan dus niet op alle manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023