• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Paarse Toermalijn - Sibriet

Paarse toermalijn, ook bekend als Sibriet, is een zeldzame variant van de toermalijnfamilie die wordt gekenmerkt door zijn mooie paarse kleur. Paarse toermalijn varieert van lichtpaars tot diep violet, soms met tinten roze of blauw. De kleur kan variëren afhankelijk van de specifieke chemische samenstelling van het mineraal en de aanwezigheid van verschillende elementen. Paarse toermalijn kan zowel transparant als doorschijnend zijn. Sommige exemplaren hebben een kristalheldere structuur, terwijl andere meer ondoorzichtig zijn.

De werking van Paarse Toermalijn...

Paarse toermalijn wordt geassocieerd met het kruinchakra en wordt gebruikt om spirituele groei, bewustwording en intuïtie te bevorderen. Het kan helpen bij het openen van het bewustzijn voor hogere spirituele realiteiten en het verkennen van diepere spirituele waarheden. Deze steen wordt gebruikt voor emotioneel evenwicht en welzijn. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties, angsten en spanningen, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Paarse toermalijn wordt gezien als een steen van creativiteit en inspiratie. Het kan helpen bij het stimuleren van de verbeelding, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het vinden van artistieke expressie. Deze steen wordt ook geassocieerd met beschermende en reinigende eigenschappen. Het kan helpen bij het afschermen van negatieve energieën en het zuiveren van de aura, waardoor een gevoel van bescherming en welzijn ontstaat.

Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Let wel op met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023