• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Paarse Fluoriet

Paarse fluoriet varieert in kleur van lavendel tot diep koninklijk paars. De verkleuring is te wijten aan verschillende factoren, waaronder de aanwezigheid van sporenelementen zoals mangaan of de blootstelling aan natuurlijke straling tijdens de vorming. De kristallen hebben doorgaans een kubusvormige of octaëdrische vorm, waarbij soms zones met verschillende tinten paars voorkomen.

Paarse Fluoriet wordt ook gebruikt in verschillende industriële toepassingen, met name bij de productie van optische lenzen en instrumenten.

De werking van Fluoriet...

Fluoriet brengt je energie terug in balans. Hij werkt samen met lichtmeesters en galactische stralen, waardoor je chakra's worden geopend en je energie terug in balans komt. Ook biedt het bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld computers of telefoons. Fluoriet stimuleert groei op allerlei vlakken. Daarnaast biedt het een gevoel van bescherming, waardoor angsten en onzekerheden aangepakt kunnen worden. Het geeft inzicht in oude patronen en helpt je deze te doorbreken. De steen zorgt er ook voor dat je onderdrukte gevoelens loskomen. Het is daarnaast zeer effectief bij studeren of werken, omdat het een positieve werking heeft op je brein. Hierdoor kun je je beter concentreren, gestructureerd werken, en helpt het je informatie op te slaan. Fluoriet staat erom bekend goed te werken tegen klachten bij je keel, schouders en hart. Ook werkt de steen verzachtend bij infecties en is het goed voor je tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Daarnaast is het zeer effectief voor mensen die last hebben van artritis en reuma. Voor fysieke klachten wordt er van deze steen vaak een elixer gemaakt.

De Paarse fluoriet heeft naast de algemene werking van Fluoriet nog een sterkere werking op een aantal andere vlakken, zoals je hieronder kunt lezen...

De werking van Paarse Fluoriet...

Paars fluoriet wordt geassocieerd met het derde oogchakra en het kruinchakra, waardoor het een steen van intuïtie, spiritualiteit en hoger bewustzijn is. Er wordt aangenomen dat het paranormale vermogens, intuïtie en spiritueel ontwaken verbetert. Deze fluorietvariant wordt vaak gebruikt bij meditatie om spirituele verbindingen te verdiepen en toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsgebieden. In de edelsteentherapie wordt aangenomen dat paarse fluoriet emotionele genezing vergemakkelijkt en negatieve patronen of trauma's uit het verleden loslaat. Het stimuleert innerlijke vrede, sereniteit en een gevoel van kalmte, waardoor het gunstig is voor het verminderen van stress en angst. Er wordt ook aangenomen dat paarse fluoriet de mentale helderheid, concentratie en intellectuele vermogens verbetert. Het helpt bij het organiseren van gedachten, het bevorderen van duidelijke communicatie en het verbeteren van besluitvormingsprocessen. Sommige beoefenaars geloven dat paars fluoriet beschermende eigenschappen heeft en de aura beschermt tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het creëert een barrière van licht rond de drager en bevordert spirituele zuivering en energetisch evenwicht.

Reinigen en opladen...

Paarse Fluoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023