• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Orgonite

Wat is een Orgonite?

Orgonite is een mengsel van hars, metaalspaanders en kristallen, waaronder kwarts. het heeft positieve effecten op de (levens)energie. Een orgonite beschermt tegen schadelijke EMF en straling en zet negatieve energie om in positieve energie. Het verlicht slapeloosheid, verbetert spirituele oefening, brengt chakra’s in balans en helpt bij emotionele genezing. Door de combinatie van stenen, metalen en de hars wordt de kracht van de kristallen binnenin verhoogt.

In het midden van de bodem van elke orgonite piramide zit een orgonite schijfje dat bestaat uit Shungiet, Zwarte Toermalijn, Bergkristal, Seleniet, Pyriet, koper en ijzer.

Onderhoud van de orgonite...

De producten kunnen gereinigd worden met water water en afgedaan met een droge doek. Door de combinatie van verschillende stenen, zijn deze zelfreinigend en opladend. De kunsthars is zonbestendig. Houd er wel rekening mee dat sommige stenen kunnen verkleuren in zonlicht.

Garantie...

Elk product wordt met veel zorg en liefde gemaakt en we maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Desondanks kan er natuurlijk iets njiet helemaal in orde zijn. Neem dan contact op met ons! We kijken dan samen naar een passende oplossing.

Copyrighted by Yara's 2023