• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Oranje Aventurijn

Oranje aventurijn varieert van lichtoranje tot diepe, levendige oranje tinten. De kleur is voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van ijzeroxide- of hematietinsluitsels. Net als andere aventurijnvariëteiten vertoont oranje aventurijn een glinsterend effect dat wordt veroorzaakt door licht dat reflecteert op minerale insluitsels. Oranje aventurijn is meestal ondoorzichtig of doorschijnend, met een glad oppervlak. Het heeft een hardheid van ongeveer 6,5 tot 7 op de schaal van Mohs, waardoor het geschikt is voor gebruik in sieraden.

De werking van Oranje Aventurijn...

Van oranje aventurijn wordt gezegd dat het de creativiteit stimuleert en nieuwe ideeën en projecten inspireert. Het helpt creatieve blokkades te overwinnen en stimuleert innovatie. Er wordt aangenomen dat deze steen gevoelens van vreugde, geluk en optimisme bevordert. Het helpt de geest te verheffen en negatieve gedachten en emoties te verdrijven. Van oranje aventurijn wordt gedacht dat het het energieniveau verhoogt en een gevoel van vitaliteit en welzijn bevordert. Het kan je helpen lethargie en vermoeidheid te overwinnen. Oranje aventurijn wordt vaak geassocieerd met het sacrale chakra, dat emoties, creativiteit en seksualiteit regelt. Werken met oranje aventurijn kan helpen dit chakra in balans te brengen en te activeren, waardoor emotioneel evenwicht en creatieve expressie worden bevorderd.

Reinigen en opladen...

Oranje Aventurijn kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023