• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Opaliet

Opaliet is een synthetische edelsteen die qua uiterlijk lijkt op opaal, maar het is belangrijk op te merken dat opaliet niet van nature voorkomt. Het is gemaakt van opaalhoudend glas dat is behandeld om de kenmerkende kleuren en glans van opaal na te bootsen.

Opaliet heeft een melkachtige witte kleur met een zachte gloed die lijkt op opaal. Het kan ook een subtiele blauwe of groene tint hebben. Opaliet kan een glanzende, iriserende kwaliteit hebben die lijkt op de speelse kleuren van opaal.

De spirituele werking van Opaliet...

Opaliet stimuleert intuïtie en vergroot spiritueel inzicht. Het helpt bij het verbinden met hogere dimensies en het openen van de derde oogchakra.

Hij heeft een zachte, rustgevende energie die helpt bij het creëren van een vredige en harmonieuze sfeer tijdens meditatie en spirituele praktijken.

Hij wordt ook gebruikt om spirituele communicatie te bevorderen, waardoor men gemakkelijker kan afstemmen op spirituele gidsen, engelen of andere hogere entiteiten.

De mentale werking van Opaliet...

Opaliet bevordert emotionele balans en harmonie. Het verlicht stress, angst en depressie, en bevordert een gevoel van kalmte en sereniteit. Hiedoor kan het bijvoorbeeld erg geschikt zijn voor mensen die last hebben van stemmingswisselingen.

Daarnaast werkt het ondersteunend bij het ontwikkelen van zelfacceptatie en het versterken van het zelfvertrouwen. Het helpt bij het loslaten van negatieve zelfoordelen en het bevorderen van een positieve zelfbeeld. Ook versterkt het je zelfexpressie. Het zorgt ervoor dat je je gedachten en emoties op een rustige, maar assertieve manier kunt uiten.

Het wordt ook gebruikt om emotionele wonden te helen en traumatische ervaringen te verwerken. Het helpt bij het loslaten van oude pijn en het bevorderen van emotionele genezing en groei.

De steen staat ook bekend om het bevorderen van creativiteit en artistieke expressie. Het helpt bij het inspireren van nieuwe ideeën en het bevorderen van een gevoel van speelsheid en vreugde in het creatieve proces.

De lichamelijke werking van Opaliet...

Opaliet wordt gebruikt om de energiebalans in het lichaam te herstellen en blokkades op te heffen. Het bevordert een soepele energiestroom en het verlicht fysieke spanning.

Ook verlicht het symptomen van hoofdpijn, vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel en helpt bij het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn.

Daarnaast versterkt hij het immuunsysteem en bevordert de algehele gezondheid. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Reinigen en opladen...

Opaliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023