• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Oog van Shiva

Het "Oog van Shiva" is eigenlijk geen schelp, maar een type van een zeeslak die bekend staat als de Turbanslak. Het wordt soms ook de Shiva-schelp genoemd vanwege de opvallende spiraalvormige en gestreepte schaal, die enige gelijkenis vertoont met het derde oog van Lord Shiva, een belangrijke godheid in het hindoeïsme.

Het is belangrijk om te onthouden dat de spirituele en symbolische betekenis van de "Oog van Shiva" schelp variëren en afhankelijk zijn van culturele en individuele overtuigingen.

De werking van het Oog van Shiva...

Het "Oog van Shiva" schelp wordt vaak geassocieerd met verschillende symbolische betekenissen en spirituele eigenschappen, hoewel deze interpretaties kunnen variëren afhankelijk van culturele en individuele overtuigingen.

De "Oog van Shiva" schelp wordt soms gezien als een amulet dat bescherming biedt tegen negatieve energie en het boze oog. Het kan worden gedragen als een beschermend sieraad. Voor sommigen vertegenwoordigt de schelp de zoektocht naar spirituele groei en bewustzijn. Het kan worden gebruikt als een meditatief symbool om dieper inzicht en spirituele wijsheid te bevorderen.

Vanwege de spiraalvormige structuur van de schelp, wordt het vaak geïnterpreteerd als een symbool van de cyclische aard van het leven, transformatie en wedergeboorte. Het kan dienen als een herinnering aan de schoonheid en complexiteit van de natuur en ons helpen een diepere verbinding met de natuurlijke wereld te waarderen.

Reinigen en opladen...

Oog van Shiva kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023