• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Okeniet

Okeniet is een kristal dat behoort tot de familie van zeolieten. Het staat bekend om zijn unieke uiterlijk en zachte energetische eigenschappen.

Hij heeft meestal een witte of crèmekleurige uitstraling en vormt zich in aggregaten van delicate, pluizige kristallen. Het heeft een zachte glans en een vezelige structuur.

Het is een zachte steen die erg gevoelig is voor krassen of stoten, dus het wordt aanbevolen voorzichtig om te gaan met de steen.

Hij wordt wereldwijd gevonden, met bekende vindplaatsen in landen zoals India, de Verenigde Staten, Australië, Brazilië en IJsland.

De spirituele werking van Okeniet...

Okeniet wordt gezien als een steen van rust en vrede. Het creëert een harmonieuze sfeer en het bevordert innerlijke stilte tijdens meditatie en spirituele praktijken.

Het wordt gebruikt voor het versterken van spirituele verbindingen en het openen van hogere bewustzijnsniveaus. Okeniet helpt bij het bevorderen van helderheid en intuïtie.

De mentale werking van Okeniet...

Okeniet heeft een kalmerende energie en vermindert stress, angst en zorgen. Het geeft een gevoel van kalmte en sereniteit.

Het wordt gebruikt voor emotionele genezing en het loslaten van negatieve emoties. Okeniet bevordert emotionele balans en het creëert een positieve mindset.

De lichamelijke werking van Okeniet...

Hoewel Okeniet niet vaak wordt gebruikt voor specifieke fysieke genezing, wordt het soms ingezet voor algemeen welzijn en ontspanning.

Het kan helpen bij het verminderen van fysieke spanning en het bevorderen van een goede nachtrust. Okeniet draagt bij aan een gevoel van ontspanning en welzijn.

Reinigen en opladen...

Okeniet mag niet worden gereinigd met water door de breekbare structuur van de steen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023