• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mtoroliet

Mtoroliet of chroom chalcedoon is een specifieke chalcedoon variant die voornamelijk gevonden wordt in Zimbabwe. De steen krijgt zijn groene kleur door de aanwezigheid van chroom. Deze edelsteen wordt gewaardeerd om zijn diepe, levendige groene kleur en zijn vergelijkbare eigenschappen met chrysopraas, maar met een unieke tint en uitstraling.

De steen is donkergroen, soms met een enigszins gevlekte of gemarmerde textuur. De naam "Mtoroliet" is afgeleid van de plaats waar het voor het eerst werd ontdekt.

De werking van Mtoroliet...

Mtoroliet wordt vaak gezien als een helende steen die helpt bij fysieke, emotionele en spirituele verjonging. Het kan helpen bij het herstellen van balans en het bevorderen van het welzijn. Deze steen wordt geacht te helpen bij het in balans brengen van emoties, het verminderen van angst en stress, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust. Mtoroliet kan dienen als een aardende steen die helpt om je gegrond te voelen en beschermt tegen negatieve energieën en invloeden. Het dragen of gebruiken van mtoroliet kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen, zelfacceptatie en persoonlijke groei. Het moedigt aan om negatieve gedachten los te laten en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Mtoroliet kan helpen bij het stimuleren van creativiteit en inspiratie, waardoor het een uitstekende steen is voor kunstenaars, schrijvers en anderen die creatieve beroepen uitoefenen.

Reinigen en opladen...

Mtoroliet kan op allerlei manieren gereinigd en opgeladen worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023