• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mozaïek Chalcedoon

Mozaïek Chalcedoon is een drukke edelsteen, met allerlei patronen van Chalcedoon en Kwarts. Het is een hele spirituele steen die je inzicht geeft in de drukte van je leven. Ze leert je af en toe even vanaf een afstandje te kijken, en je zo nu en dan even te laten pauzeren.

De werking van chalcedoon...

Van chalcedoon wordt gedacht dat ze een rustgevende en kalmerende energie heeft, waardoor stress en angst worden verminderd. Het kan emotioneel evenwicht en harmonie bevorderen. Veel mensen geloven dat chalcedoon de communicatieve vaardigheden kan verbeteren, zowel in interpersoonlijke relaties als in zelfexpressie. Ze wordt geassocieerd met open en eerlijke communicatie. Er wordt aangenomen dat Chalcedoon het zelfvertrouwen en de eigenwaarde vergroot, waardoor mensen zich veiliger voelen in hun beslissingen en acties. Er wordt gedacht dat ze de creativiteit en artistieke inspiratie stimuleert, waardoor ze een favoriet is onder kunstenaars en creatieve individuen. Chalcedoon wordt geassocieerd met de keelchakra en het derde oogchakra. Er wordt aangenomen dat ze helpt deze energiecentra op één lijn te brengen, waardoor duidelijkere communicatie en intuïtie mogelijk wordt. In sommige holistische praktijken wordt chalcedoon gebruikt om fysieke aandoeningen aan te pakken, zoals keelproblemen, ademhalingsproblemen en bloedsomloop.

Reinigen en opladen...

Mozaïek Chalcedoon kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023