• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mosagaat

Mosagaat, ook bekend als Mosjaspis, is een variëteit van chalcedoon, een vorm van kwarts. Het dankt zijn naam aan de insluitsels die lijken op mos of planten. Deze insluitsels kunnen variëren van kleur. Ze kunnen bruin, groen of zelfs rood zijn.

Mosagaat lijkt erg op boom agaat, je kunt ze uit elkaar houden doordat mosagaat vaak doorzichtig is, waar boomagaat vaak massief wit is. De lijn is echter erg dun en kan soms verwarrend zijn.

De werking van Mosagaat...

Mosagaat heeft een aardende energie die helpt bij het verbinden met de aarde en het bevorderen van stabiliteit. Het creëert evenwicht en gronding tijdens spirituele praktijken. Het staat voor groei, vernieuwing en transformatie. Hij kan je helpen bij het loslaten van oude patronen en blokkades, en het bevorderen van spirituele groei en ontwikkeling. Vanwege de aanwezigheid van "mos"-achtige insluitsels, wordt Mosagaat geassocieerd met de natuur en het versterken van de verbinding met de natuurlijke wereld. Het kan helpen om een diepere verbinding met de natuurlijke omgeving te ervaren.

Mosagaat heeft een kalmerende energie die helpt bij het bevorderen van emotionele balans en stabiliteit. Het ondersteunt bij het omgaan met stress, angst en negatieve emoties. Daarnaast kan het je helpen om geduldiger te zijn en bevordert het acceptatie. Hierdoor kun je situaties met meer begrip en tolerantie tegemoet treden. Mosagaat wordt geassocieerd met optimisme en positiviteit. Het bevordert een positieve mindset en moedigt je aan om naar de positieve aspecten van het leven te kijken.

Mosagaat wordt gebruikt om je algemene welzijn en vitaliteit te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het stimuleren van energie. Daarnaast ondersteund hij je immuunsysteem en helpt hij je lichaam bij het verwijderen van giftige stoffen. Hierdoor wordt een gezonde immuniteit bevordert. Mosagaat wordt ook gebruikt bij genezingswerk. Het bevordert fysieke genezing, regeneratie en herstel na ziekte of letsel.

Reinigen en opladen...

Mosagaat kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023