• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Moqui Marbles

Moqui Marbles, ook wel bekend als Shaman Stones, zijn een type edelstenen die voornamelijk worden gevonden in de Verenigde Staten, met name in Utah en Arizona.

Ze zijn samengesteld uit ijzerzandsteen en bestaan uit een binnenste kern omgeven door een hardere buitenste laag.

Moqui marbles hebben een gelaagde structuur en variëren in grootte van kleine knikkers tot grotere stenen. Ze hebben vaak een ronde of ovale vorm. De kleur varieert van bruin, roodachtig bruin tot grijs. De buitenste laag is meestal harder en donkerder van kleur dan de binnenste kern.

Moqui Marbles hebben verschillende spirituele, emotionele en fysieke werkingen.

De spirituele werking van Moqui Marbles..

Moqui Marbles worden traditioneel gezien als beschermende stenen. Ze worden gebruikt om negatieve energieën af te weren en een energetisch schild te creëren.

Daarnaast worden ze geassocieerd met aarde-energie en kunnen ze helpen bij het aarden en verbinden met de natuurlijke wereld. Ze bieden ondersteuning bij meditatie en spiritueel werk.

Moqui marbles worden ook gebruikt door sjamanen en spirituele beoefenaars om toegang te krijgen tot andere dimensies en spirituele reizen te vergemakkelijken.

Ze worden gebruikt om de energiecentra in het lichaam in balans te brengen. Ze kunnen bij het herstellen van de energetische harmonie in het lichaam.

De mentale werking van Moqui Marbles...

Moqui marbles bevorderen emotionele balans en harmonie. Ze helpen negatieve emoties te verzachten en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Ze dragen een kalmerende energie met zich mee, waardoor ze angst en stress verminderen.

Daarnaast verbeteren ze de gronding, waardoor ze je helpen om beter te verbinden met je eigen kern en stevig in het hier en nu te staan.

De lichamelijke werking van Moqui Marbles...

Moqui marbles verbeteren je fysieke vitaliteit en energieniveaus. Ze verminderen vermoeidheid en stimuleren een gezonde levensenergie.

Daarnaast bieden ze ondersteuning bij fysiek herstel en genezing na ziekte of letsel. Ze kunnen de natuurlijke regeneratieprocessen van het lichaam ondersteunen.

Reinigen en opladen...

Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Moqui marbles kunnen beter niet met water gereinigd worden.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023