• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mookaiet

Mookaiet, ook wel bekend als Mookaite of Mook Jasper, is een type jaspis dat wordt gevonden in West-Australië. Het staat bekend om zijn prachtige kleurencombinaties en wordt gewaardeerd om zijn spirituele, emotionele en fysieke werking.

De spirituele werking van Mookaiet...

Mookaiet heeft een aardende energie die je helpt om een sterke verbinding met de aarde te creëren. Het bevordert een gevoel van stabiliteit en evenwicht in spirituele praktijken.

Daarnaast wordt het geassocieerd met het vergroten van de innerlijke kracht en intuïtie. Het vergroot je bewustzijn, helpt je spirituele inzichten te krijgen en verbinden je met je hogere zelf.

Hij moedigt spirituele groei en persoonlijke transformatie aan. Het kan je helpen om belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe perspectieven te verkennen.

De mentale werking van Mookaiet...

Mookaiet bevordert een gevoel van emotionele balans en stabiliteit. Het ondersteunt bij het omgaan met emotionele uitdagingen en het verminderen van stress en angst.

Hij vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Hij helpt je om jezelf te accepteren zoals je bent en je innerlijke kracht te omarmen.

Daarnaast heeft hij een vrolijke en positieve energie die bijdraagt aan het vergroten van vreugde, optimisme en een positieve kijk op het leven.

De lichamelijke werking van Mookaiet...

Mookaiet verhoogt fysieke vitaliteit en energieniveaus. Het vermindert vermoeidheid en bevordert een gevoel van welzijn.

Daarnaast ondersteund hij je immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van je lichaam. Het bevordert het gezond functioneren van je lichaam.

Mookaiet wordt ook gebruikt om flexibiliteit en mobiliteit te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van stijfheid in spieren en gewrichten.

Reinigen en opladen...

Mookaiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023