• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Montana Agaat

Montana agaat is een specifieke variant van agaat die wordt gevonden in de staat Montana in de Verenigde Staten. Het is een vorm van chalcedoon, een microkristallijne variëteit van kwarts.

Montana agaat heeft vaak een heldere tot doorschijnende witte, grijze of bruine basiskleur. Het kan ook verschillende tinten van blauw, groen, roze, paars of oranje bevatten. De steen heeft vaak mooie banden, patronen of dendritische insluitsels, waardoor het een aantrekkelijk uiterlijk heeft.

De spirituele werking van Montana Agaat...

Montana agaat heeft een aardende energie die kan helpen bij het verbinden met de aarde en het bevorderen van stabiliteit. Het creëert een gevoel van evenwicht en gronding tijdens spirituele praktijken.

Het is een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en je aura kan zuiveren. Het helpt bij het creëren van een veilige en beschermende ruimte voor spiritueel werk.

Door de aardende energie kan hij ook helpen bij het bevorderen van spirituele groei en bewustwording. Het kan je helpen om je verbonden te voelen met je innerlijke zelf en spirituele inzichten te verkrijgen.

De mentale werking van Montana Agaat...

Montana agaat heeft een kalmerende energie die emotionele balans en stabiliteit bevordert. Het helpt om kalmte en vrede te vinden te midden van emotionele uitdagingen.

De rustgevende eigenschappen van de steen helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het kan je helpen om te ontspannen en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Daarnaast moedigt het zelfliefde en acceptatie aan. Het stimuleert zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

De lichamelijke werking van Montana Agaat...

Montana agaat wordt vaak gebruikt om verschillende fysieke klachten te verlichten. Het vermindert pijn, bevordert een gezonde spijsvertering en ondersteunt het immuunsysteem.

Daarnaast kan het je helpen om je energieniveau te verhogen en vermoeidheid te verminderen. Het vergroot je vitaliteit en levenskracht.

De kalmerende eigenschappen van Montana agaat dragen ook bij aan ontspanning.

Reinigen en opladen...

Montana Agaat kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023