• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Moldaviet

Moldaviet is een bijzondere en zeldzame edelsteen die ontstaat door de impact van meteorieten op de aarde. Het is een vorm van tektiet, een gesteente dat ontstaat wanneer meteorieten smelten en zich vermengen met het omringende aardse materiaal.

Hij heeft een unieke uitstraling en wordt gekenmerkt door zijn groene kleur en ruwe textuur. Het kan transparant tot doorschijnend zijn en heeft vaak een geaccentueerd oppervlak met putjes en groeven.

Moldaviet wordt voornamelijk gevonden in Tsjechië, in de omgeving van de rivier de Moldau (Vltava). Er zijn echter ook kleine hoeveelheden Moldaviet gevonden in andere delen van Europa.

De spirituele werking van Moldaviet...

Moldaviet opent het derde oog en stimuleert hierdoor helderziendheid en intuïtie. Het helpt bij het versterken van de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus.

De energie van Moldaviet wordt vaak geassocieerd met transformatie en spirituele groei. Het kan helpen bij het loslaten van oude patronen, belemmerende overtuigingen en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast versnelt het de groei en ontwikkeling van spirituele processen, waardoor mensen sneller vooruitgang kunnen boeken op hun spirituele pad.

Het wordt ook beschouwd als een krachtige steen voor energetische bescherming en reiniging. Het kan negatieve energie transformeren en de aura zuiveren.

De mentale werking van Moldaviet..

Moldaviet bevordert diepe emotionele genezing door het blootleggen en aanpakken van onderliggende emotionele blokkades en trauma's.

Het dragen of werken met Moldaviet helpt om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren en harmonie te bevorderen.

Daarnaast ontwaakt het passie en creativiteit. Het kan helpen om enthousiasme en inspiratie in het leven te vergroten.

De lichamelijke werking van Moldaviet...

Moldaviet wordt gebruikt om de algehele energieniveaus te verhogen en vermoeidheid te verminderen.

Daarnaast wordt het immuunsysteem versterkt en de algehele gezondheid en vitaliteit bevordert.

Vanwege de verhoogde energetische vibratie wordt Moldaviet gebruikt om het genezingsproces te ondersteunen bij fysieke verwondingen of ziekten.

Reinigen en opladen...

Moldaviet kan beter niet teveel worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023