• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Moedersteen

Moedersteen is een rood, grijs of bruine steen met vlekken. Moedersteen is, simpel gezien, eigenlijk gewoon de steen waar een edelsteen in groeit. Zoals hier naast ook te zien is.

Het is een steen die een vrouwelijke energie met zich meedraagt en dat maakt dat hij ook met name geschikt is voor vrouwen,

De spirituele werking van Moedersteen...

Moedersteen draagt en warme en zachte energie met zich mee. Hij bevordert zelfkennis en brengt je oerkrachten terug in je naar boven.

Het is een steen met een sterke aardende energie, waardoor hij bijvoorbeeld erg geschikt is om te gebruiken bij meditaties.

De mentale werking van Moedersteen..

Moedersteen stimuleert zelfliefde en zelfvertrouwen. Zoals eerder benoemd staat Moedersteen sterk in verbinding met vrouwelijke energie. Hierdoor kan het helpen om je 'vrouwzijn' weer terug te vinden in jezelf. Bijvoorbeeld als je diep bent gekwetst in een vorige relatie.

Deze steen zorgt ervoor dat je wat zachter en minder streng voor jezelf wordt. Hij bevordert zelfacceptatie.

Reinigen en opladen...

Moedersteen kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023