• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Microklien

Microklien (of Microcline) is een mineraal dat behoort tot de veldspaatgroep. De bekendste variant van Mikroklien is de blauwgroene Amazoniet. Ze komt ook in andere tinten voor, waaronder bijvoorbeeld wit. Microklien wordt vaak aangetroffen in stollingsgesteenten, vooral graniet en pegmatiet.

Microklien kristalliseert in het triclinische systeem, maar vertoont gewoonlijk pseudohexagonale jumelage, waardoor het een uniek uiterlijk krijgt.

De werking van Microklien..

De werking van Microklien is afhankelijk van welke variant je voor je hebt. Zo heeft de blauwgroene variant, Amazoniet, voornamelijk een werking op de communcatie en keelklachten. We werken hier verder de witte variant uit.

De witte Microklien staat centraal voor zuiverheid. Ze staat voor helderheid in het denken en geeft je een gevoel van mentale en spirituele zuiverheid. Microklien kan je ook helpen in de verbinding met het spirituele. Ze kan het bewustzijn verbeteren en wordt hierom ook vaak gebruikt tijdens meditaties. Ze kan je helpen bij het creëren van een duidelijke verbinding met het hogere bewustzijn.

Ook staat deze Microklien voor reiniging. De witte kleur van de steen wordt geassocieerd met zuiverheid en het reinigen van de energieën in iemands omgeving. Doordat de steen je ook helpt bij het helder nadenken, kan ze de focus verbeteren. Dit is fijn voor mensen die bijvoorbeeld moeite hebben met keuzes maken, of meer behoefte hebben aan helderheid. Net als haar gekleurde tegenhangers kan witte microklien worden geassocieerd met het in evenwicht brengen van energieën, waardoor een gevoel van evenwicht in verschillende aspecten van het leven wordt gebracht.

Reinigen en opladen...

Microklien kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023