• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Meteoriet

Meteorieten worden over het algemeen niet beschouwd als edelstenen in de traditionele zin, maar eerder als buitenaardse materie van buiten de aarde. Ze zijn afkomstig van asteroïden, planetoïden, maanstenen of zelfs andere planeten. Meteorieten kunnen echter wel unieke en fascinerende eigenschappen hebben door de aanwezigheid van mineralen, zoals Peridot, Granaat en Bronziet.

De spirituele werking van Meteoriet...

Meteorieten worden beschouwd als symbolen van verbondenheid met het universum en herinneren ons eraan dat we deel uitmaken van iets groters dan onszelf. Ze helpen bij het vergroten van ons bewustzijn en het openen van ons spirituele perspectief.

Daarnaast worden ze gezien als symbolen van transformatie en vernieuwing. Ze inspireren ons om oude patronen los te laten en ons te openen voor groei, verandering en persoonlijke evolutie.

De mentale werking van Meteoriet..

Meteorieten versterken je innerlijke kracht en emotionele stabiliteit. Ze helpen bij het afweren van negatieve energieën en bieden bescherming tegen stressvolle situaties.

Daarnaast ondersteunen ze ons bij het loslaten van emotionele bagage en oude pijn. Ze helpen bij het bevrijden van beperkende overtuigingen en het bevorderen van emotionele heling en groei.

De lichamelijke werking van Meteoriet...

Meteorieten geven een energieboost aan het fysieke lichaam. Ze helpen bij het stimuleren van vitaliteit en het bevorderen van een gezonde energiebalans.

Daarnaast bieden ze bescherming tegen elektromagnetische straling van elektronische apparaten. Ze helpen bij het verminderen van de negatieve effecten van langdurige blootstelling aan deze straling.

Reinigen en opladen...

Meteoriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023