• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mesoliet

Mesoliet is een mineraal dat behoort tot de groep van de zeolieten. Het vormt zich meestal als delicate, naaldachtige kristallen die samenkomen in radiale aggregaten of druivenachtige clusters. De kristallen zijn kleurloos tot wit van kleur en hebben een glasachtige glans. Ze kunnen doorschijnend tot transparant zijn. Een andere naam voor Mesoliet is 'Katoensteen', vanwege zijn unieke uiterlijk!

Het wordt wereldwijd gevonden en komt voor in vulkanische gesteenten en hydrothermale aders. Enkele bekende vindplaatsen zijn India, IJsland, Italië, de Verenigde Staten, Canada, Brazilië en Japan.

De spirituele werking van Mesoliet...

Mesoliet wordt beschouwd als een steen van reiniging en zuivering op spiritueel niveau. Het absorbeert en verwijdert negatieve energieën en blokkades, waardoor een heldere en zuivere energie wordt bevorderd.

Het versterkt je intuïtieve vermogens en het bevordert spirituele inzichten. Het helpt bij het openen van het derde oog en het vergroten van de verbinding met je innerlijke wijsheid.

Daarnaast biedt het ondersteuning bij spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het loslaten van oude patronen en belemmeringen, waardoor persoonlijke transformatie en groei mogelijk worden.

De mentale werking van Mesoliet...

Mesoliet wordt gebruikt om stress, angst en spanning te verminderen. Het bevordert een gevoel van kalmte en innerlijke rust.

Daarnaast biedt het ondersteuning bij het creëren van emotionele balans en stabiliteit. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een positieve en harmonieuze gemoedstoestand.

De lichamelijke werking van Mesoliet...

Mesoliet reinigt en ontgift het fysieke lichaam. Het kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen en het bevorderen van een gezonde werking van organen en systemen.

Daarnaast verbetert het de spijsvertering en het bevordert een gezonde darmfunctie. Het biedt ondersteuning bij het opnemen van voedingsstoffen en het bevordert een evenwichtige stofwisseling.

Reinigen en opladen...

Mesoliet is erg kwetsbaar en breekt snel af, reinig de steen daarom niet met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023