• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Melkkwarts

Melkkwarts, ook bekend als 'witte kwarts' of 'sneeuwkwarts', is een variant van het mineraal kwarts. Het heeft een witte of helderwitte kleur en een glasachtige glans. Het kan variëren in helderheid, variërend van doorschijnend tot ondoorzichtig. Melkkwarts kan voorkomen als kristallen, aggregaten of ruwe brokken. Het kan soms ook een lichte grijze of gelige tint hebben.

De spirituele werking van Melkkwarts...

Melkkwarts wordt beschouwd als een steen van zuivering en helderheid. Het kan helpen bij het zuiveren van de energetische velden en het bevorderen van een heldere en zuivere staat van bewustzijn.

Het biedt ondersteuning bij spirituele groei en ontwikkeling en helpt bij het openen van het derde oog en het vergroten van de intuïtie en spirituele perceptie.

Daarnaast wordt het gebruikt om verbinding te maken met hogere bewustzijnsniveaus en spirituele gidsen. Het helpt bij het ontvangen van heldere inzichten, spirituele begeleiding en het vergroten van de connectie met het goddelijke.

De mentale werking van Melkkwarts...

Melkkwarts bevordert emotionele balans en stabiliteit. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust.

Daarnaast zuivert en transformeert het emotionele energieën. Het kan helpen bij het loslaten van oude emotionele patronen en het bevorderen van emotionele heling.

De lichamelijke werking van Melkkwarts...

Melkkwarts wordt gebruikt om het algehele welzijn en de vitaliteit te bevorderen. Het stimuleert het immuunsysteem, het verbetert de spijsvertering en het bevordert een gezonde energiebalans.

Daarnaast vermindert het stress, angst en spanning in het lichaam. Het kan helpen bij het creëren van een ontspannen staat van zijn en het bevorderen van een diepere slaap.

Reinigen en opladen...

Melkkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023