• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Manifestatie Kristal

Manifestatie Kristal, ook wel Sjamaankwarts genoemd, is een variant van bergkristal en staat bekend om zijn unieke insluitsels en patronen.

Hij heeft over het algemeen de heldere en transparante eigenschappen van bergkristal. Wat het onderscheidt, zijn de aanwezige insluitsels, zoals strepen, vlekken, lijnen of schaduwen. Deze insluitsels kunnen verschillende kleuren hebben, zoals zwart, bruin, rood of andere aardetinten. De patronen en insluitsels in Manifestatie Kristal variëren en kunnen uniek zijn voor elke steen.

Er is sprake van een 'Manifestatie' wanneer een kleiner kristal volledig wordt ingesloten door een groter kristal.

Het kristal wordt wereldwijd gevonden, maar specifieke vindplaatsen kunnen variëren. Het wordt bijvoorbeeld gevonden in delen van Brazilië, Madagaskar, de Verenigde Staten, Rusland en andere landen. Elke locatie kan zijn eigen kenmerken en patronen hebben.

De spirituele werking van Manifestatie Kristal...

Manifestatie Kristal wordt vaak gebruikt bij spirituele reizen, sjamanistische praktijken en meditatie. Het vergemakkelijkt diepere spirituele ervaringen en het verkennen van andere dimensies.

Daarnaast stimuleert het je intuïtieve vermogens en versterkt het de spirituele verbinding. Het helpt bij het openen van het derde oog en het vergroten van het innerlijk weten.

Ook wordt het gezien als een steen van bescherming tegen negatieve energieën. Het kan helpen bij het reinigen van de aura en het afweren van negatieve invloeden tijdens spirituele werkzaamheden.

De mentale werking van Manifestatie Kristal...

Manifestatie Kristal biedt ondersteuning bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het kalmeert stress, angst en verdriet, en het bevordert een gevoel van innerlijke vrede.

Ook bevordert het zelfacceptatie en zelfliefde. Het helpt bij het loslaten van zelfoordeel en het omarmen van je eigen unieke waarde.

De lichamelijke werking van Manifestatie Kristal...

Manifestatie Kristal wordt vaak gebruikt om de energiebalans in het lichaam te herstellen. Het helpt bij het harmoniseren van de chakra's en het bevorderen van een gezonde energiestroom.

Daarnaast heeft het een versterkend effect op het fysieke lichaam en de vitaliteit. Het vermindert vermoeidheid, het verhoogt de levenskracht en het bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

Reinigen en opladen...

Manifestatie Kristal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023