• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Mangano Calciet

Mangano calciet, ook bekend als roze calciet of mangaancalciet, is een variant van het mineraal calciet dat een roze tot perzikkleurige tint heeft. Het dankt zijn kleur aan de aanwezigheid van mangaan onzuiverheden in de kristalstructuur. Mangano-calciet kan variëren van doorschijnend tot ondoorzichtig, waarbij sommige exemplaren een doorschijnen wanneer ze tegen het licht in worden gehouden.

Mangano calciet wordt vaak gevonden in kristalvorm of in de vorm van ruwe brokken. Het wordt gevonden in onder andere de Verenigde Staten, Mexico, Peru, Roemenië, China en Namibië.

Bij blootstelling aan ultraviolet (UV) licht kan Mangano Calciet fluorescentie vertonen. De specifieke fluorescentie-eigenschappen kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de samenstelling van het calciet, de aanwezige onzuiverheden en de golflengte van het UV-licht. In sommige gevallen kan Mangano Calciet onder UV-licht een zachtroze of oranje kleur fluoresceren.

De werking van Mangano Calciet...

Mangano Calciet is een steen van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het wordt geassocieerd met de hartchakra en straalt helende energieën van liefde en acceptatie uit. Daarnaast kan het je helpen bij het openen en helen van het hart, het bevorderen van emotionele genezing en het aantrekken van liefdevolle relaties.

Mangano calciet wordt vaak gebruikt voor het bevorderen van emotioneel welzijn en het verzachten van emotionele pijn. Daarnaast kan het helpen bij het kalmeren van stress, angst en verdriet, en het bevorderen van gevoelens van vrede en harmonie. Ook stimuleert het zelfliefde en compassie en mededogen naar anderen toe.

Mangano Calciet wordt vaak gebruikt tijdens kristaltherapie voor het ondersteunen van het lichamelijk welzijn. Het helpt bij het verlichten van spanning en pijn in spieren en gewrichten. Daarnaast ondersteunt het je hart en bloedsomloop. Ook bevordert het een gezonde slaap en vermindert het slapeloosheid.

Reinigen en opladen...

Mangano Calciet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023