• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Maligano Jaspis

Maligano Jaspis is een relatief recente ontdekking in de wereld van edelstenen en mineralen. Het is vernoemd naar de regio Maligano in Sulawesi, Indonesië, waar het voor het eerst werd gevonden.

Maligano Jaspis staat bekend om zijn opvallende en unieke patronen. Het bevat vaak een mix van kleuren, waaronder tinten geel, grijs, wit, blauw en zwart. De patronen kunnen op abstracte kunst lijken, met ingewikkelde banden, breccie (aan elkaar gecementeerde gebroken fragmenten) en soms dendritische insluitsels (boomachtige formaties).

De werking van Maligano Jaspis...

Er wordt aangenomen dat Maligano Jaspis sterke aardende eigenschappen heeft. Het helpt individuen verbinding te maken met de aarde en bevordert een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Er wordt gedacht dat de steen emoties stabiliseert, angst vermindert en kalmte bevordert. Het kan vooral nuttig zijn tijdens stressvolle tijden of perioden van verandering. De breccie patronen in Maligano jaspis staan ​​symbool voor het uiteenvallen en opnieuw samenstellen, wat geassocieerd wordt met transformatie en persoonlijke groei. Het moedigt individuen aan om verandering te omarmen en uitdagingen te zien als kansen voor ontwikkeling. Er wordt gezegd dat de steen de innerlijke kracht en veerkracht vergroot, waardoor je obstakels kunt gaan overwinnen en door moeilijkheden heen kunt volharden.

Maligano Jaspis wordt beschouwd als een beschermende steen, die de drager beschermt tegen negatieve energieën en milieuverontreinigende stoffen. Het wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken om een ​​bescherming rond de aura te creëren. Het bevordert een evenwichtige kijk en helpt de fysieke, emotionele en spirituele aspecten van jezelf te harmoniseren. Deze balans kan leiden tot een meer gecentreerde en gefocuste geest. Er wordt aangenomen dat Maligano Jasper de creativiteit stimuleert en artistieke expressie inspireert. De unieke patronen en kleuren van de steen zelf kunnen als muze dienen voor kunstenaars en creatievelingen.

Reinigen en opladen...

Maligano Jaspis kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023