• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Malacholla

Malacholla is een mix van Malachiet en Chrysocolla. De stenen worden soms samen gevonden, wat zorgt voor een unieke mix in kleuren en patronen!

Malachiet is fel tot donker groen van kleur en komt vaak in strepen of swirls voor. Malachiet is hoofdzakelijk samengesteld uit kopercarbonaat.

Chrysocolla heeft gevarieerde tinten blauw en groen, die vaak lijken op de kleuren van de oceaan. Chrysocolla is hoofdzakelijk samengesteld uit kopersilicaat.

De werking van Malacholla...

Malachiet staat voor transformatie, bescherming, genezing en emotioneel evenwicht. Malachiet kan je helpen bij persoonlijke transformatie en ze spoort positieve veranderingen en groei aan. De steen absorbeert negatieve energieën uit een ruimte of aura en zorgt hiermee voor bescherming. Ze staat in verbinding met het hartchakra, welke resoneert met emoties en emotionele heling. Lichamelijk resoneert ze dan ook met hart gerelateerde klachten. Ze kan je helpen emoties in evenwicht te brengen en stress en angst te verlichten.

Chrysocolla staat voor communicatie, empowerment, kalme en evenwichtige energie en de verbinding met de natuur. Chrysocolla kan je ondersteunen bij zowel de schriftelijke als verbale communicatieve vaardigheden. Ze staat namelijk in verbinding met het keelchakra en kan je hiermee ondersteunen bij keel gerelateerde klachten zoals keelpijn en schorsheid. Ook wanneer je moeilijk je emoties en gevoelens uit kan spreken, kan chrysocolla een fijne steen voor jou zijn. Chrysocolla heeft een kalmerende energie, ze is heel fijn bij het ondersteunen van angsten. Ze staat centraal voor kracht. Ze kan je dat extra zetje geven richting empowerment. De chrysocolla brengt rust, harmonie en balans met haar mee.

Reinigen en opladen...

Malacholla kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023