• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Magnetiet

Magnetiet, ook bekend als magnetisch ijzererts, is een mineraal dat bestaat uit een ijzer- en zuurstofverbinding. Het is een van de meest voorkomende natuurlijke magneten. Het wordt gevonden in verschillende geologische omgevingen, zoals magmatische gesteenten, metamorfe gesteenten en sedimentaire afzettingen.

Een opvallend kenmerk van magnetiet is dat het een natuurlijke magnetische eigenschap heeft. Het is een van de weinige mineralen die magnetisme vertoont op kamertemperatuur. Vanwege deze magnetische eigenschap wordt magnetiet vaak gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in magneten, kompassen en magnetische opslagmedia.

De spirituele werking van Magnetiet...

Magnetiet heeft een aardende energie en biedt stabiliteit. Het helpt bij het verbinden met de energieën van de aarde en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en evenwicht. Ook weert het negatieve energieën af en creëert het een beschermend schild rond de drager.

De mentale werking van Magnetiet...

Magnetiet versterkt wilskracht en vergroot je zelfvertrouwen. Het helpt om emotionele blokkades op te heffen en bevordert een gevoel van stabiliteit en vastberadenheid.

Daarnaast helpt het bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van kalmte en evenwicht.

De lichamelijke werking van Magnetiet...

Magnetiet heeft een positieve invloed op het lichaam. Het kan worden gebruikt om pijn te verlichten, met name gewrichtspijn en spierkrampen.

Sommige mensen gebruiken magnetiet ook om de bloedsomloop te verbeteren en de zuurstofvoorziening naar verschillende delen van het lichaam te bevorderen.

Reinigen en opladen...

Magnetiet mag niet worden gereinigd met water omdat het dan kan overgaan in rode roest. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023