• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Magnesiet

Magnesiet is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit magnesiumcarbonaat. Het komt meestal voor in de vorm van compacte massa's, korsten of kristallen. De kleur varieert van wit tot grijs, geelachtig, bruinachtig of groenachtig. Het heeft een glasachtige tot parelmoerachtige glans.

Magnesiet wordt wereldwijd gevonden, met belangrijke vindplaatsen in landen zoals China, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Brazilië, Australië en Oostenrijk.

De spirituele werking van Magnesiet...

Magnesiet bevordert een gevoel van verbondenheid met het universum en hogere spirituele energieën. Het versterkt je intuïtie en het vergroot het bewustzijn van de spirituele aspecten van het leven.

Daarnaast is de steen erg geschikt voor gebruik bij meditatie. Het kan helpt namelijk bij het bereiken van een diepere staat van ontspanning, focus en spirituele verbinding.

De mentale werking van Magnesiet...

Magnesiet wordt vaak gebruikt om een gevoel van ontspanning en kalmte te bevorderen. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en spanning.

Daarnaast herstelt het emotioneel evenwicht. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stemmingswisselingen en het bevorderen van een positieve emotionele staat.

Ook wordt Magnesiet geassocieerd met het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde. Het helpt bij het loslaten van zelfkritiek, het versterken van het zelfvertrouwen en het bevorderen van een positief zelfbeeld.

De lichamelijke werking van Magnesiet...

Magnesiet helpt bij het ontspannen van gespannen spieren en het vermindert spierkrampen. Hierdoor is het ook erg geschikt om hoofdpijn te verlichten. Het helpt de bloedvaten te ontspannen, waardoor de druk in het hoofd wordt verminderd.

Daarnaast ondersteund het een gezond zenuwstelsel. Het vermindert nervositeit en het bevordert een gevoel van kalmte.

Reinigen en opladen...

Magnesiet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023