• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Luipaard Jaspis

Luipaard Jaspis is een soort Rhyoliet, een halfedelsteen die bekend staat om zijn unieke en onderscheidende uiterlijk. Ze wordt gekenmerkt door haar gevlekte patronen die lijken op de vlekken van een luipaard of jaguar, vandaar de naam. Luipaard Jaspis wordt vaak gebruikt in sieraden en als decoratieve steen.

De werking van Luipaard Jaspis...

Luipaard Jaspis kan bescherming bieden tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. De steen heeft aardende eigenschappen, waardoor individuen verbonden blijven met de aarde en in balans en gecentreerd blijven. Luipaard jaspis wordt soms gebruikt om de creativiteit te vergroten en de verbeelding te stimuleren.

Sommige beoefenaars gebruiken het voor fysieke en emotionele genezing. Er wordt aangenomen dat ze de fysieke kracht en vitaliteit bevordert. Vanwege haar naam en uiterlijk wordt luipaard jaspis soms geassocieerd met verbinding met dierengeesten en hun energieën.

Afhankelijk van de kleur kan luipaard jaspis geassocieerd worden met specifieke chakra's. Als het bijvoorbeeld roodtinten bevat, kan het voor aarding gekoppeld zijn aan het wortelchakra.

Reinigen en opladen...

Leopard Skin Jaspis kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023