• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lodoliet

Lodoliet staat ook wel bekend onder de namen 'Sjamaankwarts', 'Chlorietkwarts', 'Manifestatiekristal' of 'Droomkwarts'. Het is een helder kristal die insluitingen van meestal mineralen uit de Chloride groep bevat, de insluitingen kunnen ook bestaan uit bijvoorbeeld Hematiet of Veldspaat. De insluitingen in de steen kunnen aanhankelijk van het ingesloten mineraal allerlei verschillende kleuren aannemen, van bijvoorbeeld goud tot groen.

Ook komt de Lodoliet in allerlei verschillende structuren voor, dit maakt elke steen ontzettend uniek. Zo kunnen er wolkachtige patronen in de steen zitten, lijken sommige insluitsels bijna op een rif van koraal, maar kunnen de insluitsels ook naaldachtige vormen aannemen

De groeiing van dit kristal is een beetje te vergelijken met die van een Fantoomkwarts. Wanneer er in een steen niet genoeg silica aanwezig is om de groei voort te zetten, komt deze stil te liggen. Als reactie op deze stilligging, krijgen andere mineralen de kans om over de steen heen te groeien. Wanneer dan na een tijdje weer genoeg silica aanwezig is, kan de groei van het eerste mineraal weer verder gaan, zo worden de tweede mineralen ingesloten in een kristal.

De meeste Lodolieten worden gevonden in Minas Gerais, in Brazilië

De werking van Lodoliet...

Lodoliet staat ook wel bekend onder de naam 'Manifestatiekristal', dit is niet voor niks... Ze heeft namelijk de kracht om je te ondersteunen in deze manifestaties en tijdens dromen. Ze word dan ook veel gebruikt tijdens meditaties. De Lodoliet staat in contact met de natuur, er wordt dan ook gezegd dat deze fascinerende stenen de kracht van het bos en de planten bezit. Je kunt jezelf uren verliezen aan alle patronen en structuren in deze veelzijdige steen.

Mentaal is de Lodoliet een goede ondersteuning bij het verwerken van diepgewortelde emoties. Ze kan je helpen bij oplossen van problemen door hierin mogelijkheden en oplossingen te tonen. Vanwege haar fascinerende samenstelling kan ze voor veel mensen een teken van hoop en nieuwe, frisse energie betekenen. Overal een erg fijne steen om je te ondersteunen in het dagelijkse leven en de leerprocessen die je tegenkomt.

De Lodoliet heeft een hoge trilling, waardoor ze niet zo geschikt is voor mensen die meer moeten gronden. Ze staat in contact met de hogere energieën en wordt dan ook veel ingezet om de communicatie met deze 'wezens' te verbeteren.

Ze kan erg behulpzaam zijn bij het genereren van nieuwe energie in het lichaam en ze straalt een zachte, liefdevolle en rustgevende energie uit.

Reinigen en opladen...

Lodoliet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023