• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Limoenkwarts

Limoenkwarts is een variëteit van kwarts, dat wordt gekenmerkt door een heldere gele kleur die doet denken aan de kleur van een citroen. De kleur kan variëren van een lichte, bijna doorschijnende tint tot een diepere, levendige gele kleur. Het mineraal heeft een glasachtige glans wanneer het oppervlak gepolijst is.

Limoenkwarts wordt gewonnen in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Madagaskar, de Verenigde Staten en andere landen.

De spirituele werking van Limoenkwarts...

Limoenkwarts bevordert positiviteit, vreugde en optimisme. Het kan helpen om negatieve energieën te transformeren en een zonnige en opbeurende sfeer te creëren.

Daarnaast stimuleert het energie en vitaliteit. Het verlicht vermoeidheid, het verhoogt je energieniveau en het bevordert alertheid en concentratie.

Ook wordt het gebruikt om creativiteit en manifestatievermogen te stimuleren. Het helpt bij het inspireren van nieuwe ideeën, het bevorderen van helder denken en het ondersteunen van het proces van intenties zetten en doelen bereiken.

De mentale werking van Limoenkwarts...

Limoenkwarts helpt bij het vergroten van zelfvertrouwen, moed en innerlijke kracht. Het biedt ondersteuning bij het overwinnen van negatieve gedachten, zelftwijfel en verlegenheid.

Daarnaast wordt het ook gebruikt om stress en angst te verlichten. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, kalmte en ontspanning.

De lichamelijke werking van Limoenkwarts...

Limoenkwarts wordt gebruikt om je energieveld te reinigen en zuiveren. Het helpt bij het balanceren en harmoniseren van de energieën in je lichaam.

Ook ondersteund het de spijsvertering en verlicht het maagklachten.

Reinigen en opladen...

Limoenkwarts kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023