• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lepidoliet

Lepidoliet is een mineraal dat behoort tot de mica-groep. Het staat bekend om zijn karakteristieke paarse, roze of lila kleur, maar het kan ook voorkomen in tinten grijs, wit of bruin. De kleur wordt veroorzaakt door sporen van lithium in het mineraal.

Het mineraal heeft een glasachtige tot parelmoerachtige glans, afhankelijk van de manier waarop het licht erop valt.

Lepidoliet kristalliseert in de hexagonale kristalstructuur. Het heeft een plaatachtige of schilferige structuur, waardoor het gemakkelijk kan worden gespleten in dunne plaatjes.

Deze steen wordt voornamelijk gevonden in graniet- en pegmatietgesteenten. Belangrijke vindplaatsen zijn onder andere Brazilië, de Verenigde Staten, Rusland, Zimbabwe, Portugal en Madagaskar.

De spirituele werking van Lepidoliet...

Lepidoliet bevordert innerlijke rust, kalmte en ontspanning. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en spanning, en het creëren van een gevoel van harmonie en balans.

Daarnaast bevordert het spirituele groei en bewustzijn. Het helpt bij het ontwikkelen van intuïtie, het versterken van spirituele verbindingen en het vergroten van het gevoel van spiritueel welzijn.

Ook wordt het gebruikt als een beschermende steen tegen negatieve energieën, elektromagnetische straling en psychische aanvallen. Het creëert een energetisch schild om je heen en bevordert een gevoel van veiligheid.

De mentale werking van Lepidoliet...

Lepidoliet wordt gezien als een steen die helpt bij het bereiken en behouden van emotioneel evenwicht. Het biedt ondersteuning bij het verlichten van stemmingswisselingen, angst, depressie en andere emotionele uitdagingen.

Ook wordt het vaak gebruikt om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van spanning en zorgen, en het creëren van een gevoel van kalmte en innerlijke vrede.

De lichamelijke werking van Lepidoliet...

Lepidoliet wordt gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen en slaapproblemen te verminderen. Daarnaast helpt het ook bij het verminderen van fysieke spanning en het bevorderen van ontspanning.

Vanwege de aanwezigheid van lithium in Lepidoliet wordt het gebruikt als een steen die bescherming biedt tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling.

Reinigen en opladen...

Lepidoliet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023