• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lepidocrociet

Lepidocrociet is een mineraal dat behoort tot de oxidegroep van mineralen. Het wordt vaak aangetroffen als insluitsels of coatings in andere mineralen, zoals kwarts. Het wordt ook wel 'Esmeraldiet' of 'Hydrohematiet' genoemd.

Hij varieert in kleur van roodbruin tot zwart. Het kan ook een roodachtige, bruinachtige of zwarte streepkleur hebben. De steen heeft een submetallische tot adamantijnse glans, wat betekent dat het een glanzend uiterlijk heeft.

Lepidocrociet wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Rusland, Duitsland, de Verenigde Staten, Australië en andere landen.

De spirituele werking van Lepidocrociet...

Lepidocrociet wordt beschouwd als een steen van transformatie en innerlijke groei. Het helpt bij het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen en negatieve energieën, en bevordert spirituele transformatie en positieve verandering.

Daarnaast versterkt het je intuïtie en spirituele gaven. Het helpt je om beter af te stemmen op je innerlijke wijsheid en innerlijke stem.

Ook wordt het gezien als een steen van spirituele bescherming. Het weert negatieve energieën, entiteiten en psychische aanvallen af, en kan een beschermende schild om je heen creëren tijdens spirituele praktijken.

De mentale werking van Lepidocrociet...

Lepidocrociet wordt gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties zoals woede, angst en verdriet, en kan je ondersteunen bij het vinden van innerlijke rust en kalmte.

Daarnaast vergroot het je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het helpt je om je eigen kracht en potentieel te erkennen en te omarmen.

De lichamelijke werking van Lepidocrociet...

Lepidocrociet stimuleert de energiestroom in je lichaam. Het verhoogt je vitaliteit, verbeterd de doorbloeding en stimuleert het immuunsysteem.

Het heeft een algemeen positief effect op je fysieke welzijn. Het kan ondersteunend zijn bij het bevorderen van algemene gezondheid en genezing.

Reinigen en opladen...

Lepidocrociet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023