• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Lazuriet

Lazuriet is een blauw mineraal dat behoort tot de groep van de veldspaat stenen. Het is vooral bekend als het belangrijkste bestanddeel van het gesteente lapis lazuli, dat al eeuwenlang wordt gebruikt als edelsteen en pigment.

Het heeft een karakteristieke diepblauwe kleur. Deze blauwe kleur wordt vaak geassocieerd met lapis lazuli.

Lazuriet wordt voornamelijk gevonden in lapis lazuli-afzettingen, die zich voornamelijk in Afghanistan, Rusland, Chili, Canada en de Verenigde Staten bevinden.

De spirituele werking van Lazuriet...

Lazuriet bevordert spirituele verbinding en bewustzijn. Het opent je derde oog en het versterkt je intuïtie en spiritueel inzicht.

Daarnaast wordt het vaak gebruikt als een beschermende steen, die negatieve energieën afweert en spirituele zuivering bevordert. Het creëert een energetische barrière en het bevordert spirituele balans en harmonie.

Ook stimuleert het communicatie en zelfexpressie. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en emoties op een heldere en effectieve manier.

De mentale werking van Lazuriet...

Lazuriet heeft een kalmerende energie die helpt bij het bevorderen van innerlijke rust en kalmte. Het vermindert stress, angst en negatieve emoties.

Daarnaast bevordert het emotionele balans en harmonie. Het kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van een gevoel van welzijn en tevredenheid.

De lichamelijke werking van Lazuriet...

Lazuriet wordt geassocieerd met de keelchakra en wordt gebruikt om de gezondheid van de keel en stembanden te ondersteunen. Het kan helpen bij het verminderen van keelpijn, heesheid en andere keelgerelateerde problemen.

Daarnaast brengt het de energiestroom in het lichaam in evenwicht. Hierdoor bevordert het je vitaliteit en een gevoel van welzijn.

Reinigen en opladen...

Lazuriet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023