• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Larvikiet

Larvikiet is een prachtige edelsteen die zijn naam ontleent aan de stad Larvik in Noorwegen, waar het voor het eerst werd ontdekt. Het is een magmatisch gesteente dat behoort tot de familie van de veldspaten. Onder velen zal het ook bekend staan onder de naam 'Noorse Maansteen'.

Larvikiet heeft een opvallende uitstraling dankzij de iriserende reflecties die het vertoont, bekend als "labradorisatie". Deze reflecties kunnen variëren in kleur van blauw en zilver tot groen. Het gesteente heeft meestal een donkere grijze tot zwarte basiskleur.

De mentale werking van Larvikiet...

Larvikiet wordt vaak gebruikt om intuïtie en helderziendheid te versterken. Het helpt bij het openen van het derde oog en het stimuleert spiritueel inzicht en begrip. Het is een beschermende steen die negatieve energieën kan absorberen en afweren. Het helpt namelijk bij het reinigen en beschermen van je aura en het creëren van een energetische barrière tegen negatieve invloeden. Ook stimuleert hij spirituele groei en bewustwording. Hij helpt je bij het verkennen van jezelf, het versterken van de spirituele verbinding en het bevorderen van een dieper begrip van het universum.

Larvikiet bevordert emotionele stabiliteit en het balanceren van emoties. Het vermindert stress, angst en negatieve gedachten, en bevordert innerlijke rust en kalmte. Ook stimuleert hij zelfexpressie en communicatie. Het opent je communicatiekanalen, stimuleert helder denken en het bevordert het uitdrukken van je ideeën en gevoelens.

Larvikiet helpt energie te verhogen en fysieke vitaliteit te bevorderen. Ook vermindert het vermoeidheid en stimuleert het een gevoel van welzijn en levendigheid. Daarnaast wordt het gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen en de algehele gezondheid te bevorderen. Hierdoor ben je beter bestand tegen ziektes en verbeterd dus je algehele gezondheid.

Reinigen en opladen...

Larvikiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Let wel op met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Door deze een nachtje in het maanlicht te leggen kan de Maansteen nog een fijne boost krijgen!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023