• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Landschapsjaspis

Landschapsjaspis is een variëteit van Jaspis. Het dankt zijn naam aan de opvallende patronen en kleuren die lijken op een landschap of een schilderij. Deze steen wordt meestal aangetroffen in aardetinten, waaronder bruin, rood, geel, groen en grijs.

Landschapsjaspis wordt gevormd door sedimentaire afzettingen. Zijn unieke patronen maken elke steen individueel en geven het een aantrekkelijke uitstraling in sieraden en decoratieve objecten.

De werking van Landschapsjaspis...

Landschapsjaspis is een steen met een sterke aardende werking. Hij helpt om verbonden te blijven met de fysieke wereld. Het bevordert stabiliteit en evenwicht, en kan helpen bij het versterken van de band met de natuur. Deze steen wordt namelijk geassocieerd met het bevorderen van een diepere verbinding met de natuurlijke wereld. Het helpt om je gevoel van verwondering en respect voor de natuur te vergroten, en kan dienen als een herinnering aan de schoonheid en diversiteit van de aarde.

Landschapsjaspis bevordert gronding en stabiliteit op emotioneel niveau. Het kalmeert gevoelens van onrust, angst en stress, en bevordert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Deze steen wordt ook gebruikt voor emotionele heling en het loslaten van oude emotionele patronen. Het kan helpen bij het bevorderen van zelfacceptatie, zelfliefde en het versterken van emotionele veerkracht.

Landschapsjaspis verhoogt je vitaliteit en energie. Hierdoor vermindert het fysieke vermoeidheid en verbeterd het je uithoudingsvermogen. Deze steen wordt ook gebruikt om het algemene welzijn te bevorderen en de natuurlijke helende processen van het lichaam te ondersteunen. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem en bevordert een gezonde spijsvertering. Ook helpt hij om pijn te verlichten, zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn. Het heeft een kalmerend effect op het lichaam en helpt bij het verminderen van spanning.

Reinigen en opladen...

Landschapsjaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023