• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kyaniet

Kyaniet is een blauw of blauwgroen mineraal dat behoort tot de groep van de aluminiumsilicaten. Het staat bekend om zijn prachtige kleur en glasachtige glans.

Kyaniet wordt vaak gebruikt als edelsteen vanwege zijn esthetische waarde, maar het heeft ook verschillende energetische en spirituele eigenschappen.

De spirituele werking van Kyaniet...

Kyaniet is een steen die de intuïtie versterkt en spirituele groei ondersteunt. Het helpt je je derde oog te openen en het bevordert helderheid en inzicht.

Ook brengt het je energiestromen weer in balans. En helpt het blokkades op te heffen, waardoor je natuurlijke energiebalans weer hersteld kan worden en beschermt het je ook voor negatieve invloeden.

Daarnaast vergemakkelijkt het de verbinding met hogere energieën en spirituele dimensies. Het vergroot je bewustzijn voor spirituele gidsen, hogere kennis en intuïtieve inzichten.

De steen stimuleert het volgen van je intuïtie en versterkt paranormale vermogens. Zo helpt het bij het ontwikkelen en verfijnen van helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid.

Kyaniet is erg geschikt voor het gebruik bij meditatie, omdat het je helpt in een diepe ontspanning, innerlijke rust en staat van hoger bewustzijn te komen. Het kan de geest kalmeren en een diepere verbinding met het hogere zelf bevorderen.

De mentale werking van Kyaniet..

Kyaniet bevordert emotionele balans en het vermindert stress en angst. Het kan helpen om een rustige en vredige gemoedstoestand te bevorderen en negatieve emoties te kalmeren.

Ook stimuleert hij duidelijke communicatie en zelfexpressie. Hierdoor helpt hij je bijvoorbeeld je gedachten of gevoelens te uiten op een duidelijke en assertieve manier. Maar het stimuleert ook luisteren en begrip in communicatie met anderen.

De lichamelijke werking van Kyaniet...

Kyaniet heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpt bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Het bevordert een staat van diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke rust.

Ook heeft het een positieve invloed op de spijsvertering en keelproblemen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij het verlichten van klachten zoals keelpijn, stemvermoeidheid en spijsverteringsstoornissen.

Reinigen en opladen...

Kyaniet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. De steen is wel kwetsbaar, let daarom wel op bij het reinigen met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023