• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Kwartsgeode

Een kwartsgeode is een holle rotsformatie die aan de binnenkant is bekleed met kristallen van kwarts. Het ontstaat wanneer gasbellen in vloeibare lava of sedimentaire gesteenten worden ingekapseld en na verloop van tijd worden opgevuld met mineralen, waaronder kwarts.

Deze steen wordt erg gewaardeerd om zijn schoonheid. Ze komen in verschillende maten, kleuren en vormen voor, variërend van kleine geoden die in de hand passen tot grote geoden die als decoratieve stukken worden gebruikt.

De spirituele werking van Kwartsgeode...

Kwarts wordt beschouwd als een krachtige zuiveraar en energieversterker. Kwartsgeoden kunnen helpen bij het zuiveren van negatieve energieën in hun omgeving en het harmoniseren van de energiestroom. Ze worden vaak gebruikt om ruimtes te zuiveren en een positieve sfeer te bevorderen.

Daarnaast bevorderen ze spirituele groei en bewustzijn. Ze helpen je namelijk bij het openen van je derde oog, het versterken van de intuïtie en het bevorderen van helderheid en inzicht.

Ook dienen ze als een krachtig gereedschap voor het manifesteren van intenties en doelen. Ze versterken de kracht van gedachten en affirmaties en helpen bij het aantrekken van positieve energie en kansen.

De mentale werking van Kwartsgeode...

Kwartsgeoden helpen bij het bevorderen van emotionele balans en stabiliteit. Ze bieden ondersteuning bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust.

Ook stimuleert hij positieve energie en verbeterd hij je stemming. Ze worden vaak gebruikt om een positieve en optimistische houding te ondersteunen en negatieve gedachten en gevoelens te verminderen.

De lichamelijke werking van Kwartsgeode...

Kwartsgeoden bevorderen een evenwichtige energiestroom in het lichaam. Ze helpen bij het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen en ondersteunen het algehele welzijn.

Ook reduceren ze stress en spanning in het lichaam. Ze hebben een kalmerend effect hebben op het zenuwstelsel en helpen de spieren ontspannen.

Daarnaast hebben ze een positieve invloed op het immuunsysteem, de algemene gezondheid en vitaliteit. Ze stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Reinigen en opladen...

Kwartsgeodes hoeven niet gereinigd te worden.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.

Copyrighted by Yara's 2023